Вхід | Реєстрація

19-річна полтавка убила свою родичку і сама викликала поліцію

19-річна полтавка убила свою родичку і сама викликала поліцію

До Полтавського районного управління поліції 16 березня о 20:30 надійшло повідомлення від 19-річної дівчини, що вона завдала смертельне ножове поранення своїй родичці. За фактом умисного вбивства слідчими поліції розпочато кримінальне провадження.

Після отримання повідомлення про цей серйозний злочин на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції Полтавського району та криміналісти Головного управління поліції Полтавщини, які розпочали розслідування.

Як пише Відділ комунікації поліції Полтавщини, під час проведення першочергових слідчих дій та оперативних заходів було встановлено, що між родичками виник побутовий конфлікт, який переріс у бійку. Під час цього конфлікту 19-річна дівчина завдала 34-річній потерпілій смертельні тілесні ушкодження. Поліція вилучила речові докази з місця події. Затримана підозрювана вчинення злочину знаходиться під вартою, і зараз розглядається питання про обрання запобіжного заходу.

За цим фактом кримінального правопорушення, за процесуальним керівництвом прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Деталі та обставини цього злочину встановлюються слідством.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 березня, 12:37 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації