Вхід | Реєстрація

Поліція Полтави розслідує бійку, що сталася у мікрорайоні Левада

Поліція Полтави розслідує бійку, що сталася у мікрорайоні Левада
фрагмент відео із соцмереж

Під час моніторингу соціальних мереж працівники поліції Полтавщини виявили опубліковане у Телеграм-каналах відео, на якому зафільмовано, як чоловік завдає тілесні ушкодження іншому чоловікові в мікрорайоні «Левада» м. Полтави. Поліція негайно зареєструвала цю подію та встановила осіб, що брали участь у конфлікті.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини, цей інцидент був зареєстрований у відділенні № 1 (Подільський район) Полтавського районного управління поліції. Правоохоронці попередньо з'ясували, що конфлікт виник між особами через ревнощі. Обоє чоловіків 1986 року народження. Один з них є військовим, який повернувся додому після служби в іншій області і приревнував місцевого мешканця до дружини. Під час спілкування з поліцейськими, учасники конфлікту відмовилися від написання заяв та надання пояснень. Крім того, вони відмовилися від медичної допомоги.

Правоохоронці продовжують зʼясовувати причини та обставини цього конфлікту за допомогою превентивної служби поліції Полтави.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 березня, 09:24 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації