Вхід | Реєстрація

Затримано кременчужанина, який насмерть забив свого товариша

Затримано кременчужанина, який насмерть забив свого товариша

Подія відбулася 29 березня орієнтовно о 19:00 на Хорольській вулиці у Кременчуку. У результаті конфлікту між двома чоловіками один з них наніс потерпілому смертельні тілесні ушкодження. Поліція здійснює розслідування у рамках кримінального провадження.

Про подію повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.

Слідчо-оперативна група поліції, що прибула на місце події, разом із спеціалістами-криміналістами зібрали матеріали та встановили осіб, які брали участь у конфлікті. Вони виявилися двома місцевими чоловіками.

У ході попереднього розслідування встановлено, що вину за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого (1971 року народження), несе житель Кременчука, 1981 року народження. Підозрюваному оголошено про підозру та застосовано запобіжний захід - тримання під вартою.

Відповідно до законодавства, за цим фактом розслідується кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України.

У разі визнання вини судом, підозрюваному загрожує покарання у вигляді від 7 до 10 років позбавлення волі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня, 18:44 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації