Вхід | Реєстрація

У Миргородському районі викрили вандалів, які псували надгробки на цвинтарі – ними виявилися... діти

У Миргородському районі викрили вандалів, які псували надгробки на цвинтарі – ними виявилися... діти

Староста села Риги в Миргородському районі звернувся до лохвицької поліції в 6 квітня о 10:00 годині з повідомленням про пошкодження 16 надгробних пам'ятників на цвинтарях у селах Риги та Венслави.

Працівники сектору реагування та слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 встановили двох неповнолітніх дівчат, які, ймовірно, були причетні до цього акта вандалізму над могилами. Це були мешканки села Риги віком 16 та 12 років.

За словами начальника територіального підрозділу поліції Олександра Мелашенка, кожному учаснику події буде надана правова оцінка. В рамках кримінального провадження планується проведення експертиз, а також ведеться профілактична робота з неповнолітніми та їх батьками.

Слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Лохвицького відділу Миргородської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 297 (Наруга над могилою, місцем поховання, якщо вона спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Тривають необхідні слідчі дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 травня, 10:14 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації