Вхід | Реєстрація

На Полтавщині викрили «наркобанду»

На Полтавщині викрили «наркобанду»

Правоохоронці затримали чотирьох членів злочинної групи, які займалися «наркобізнесом» на Полтавщині. За словами заступника начальника обласного управління поліції Сергія Рекуна, ця група спеціалізувалася на продажу метадону та канабісу.

Члени групи, які були жителями області, продавали заборонені речовини як особисто, так і через закладки. Незаконну діяльність виявили оперативники управління боротьби з наркозлочинністю обласної поліції спільно зі слідчими слідчого управління, за участю батальйону поліції особливого призначення, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури.

Сергій Рекун прокоментував:

– Під час проведення санкціонованих обшуків слідчі вилучили розфасовані дози наркотиків, засоби для їх вимірювання, матеріали для фасування, десяток мобільних телефонів, банківські картки та гроші. Речові докази направили на судову експертизу. Фігурантам вже вручили підозри та обрали запобіжні заходи. Двох спільників узяли під варту без права внесення застави, інших помістили під домашній арешт.

Слідчим управлінням, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, здійснюється розслідування у кримінальному провадженні за статтями Кримінального кодексу України:

  • ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів з метою збуту та незаконний збут, вчинені повторно, за попередньою змовою групою осіб, у великих розмірах).
  • ч. 2 ст. 306 (Використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, з метою продовження незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, вчинені за попередньої змови групою осіб).


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації