Вхід | Реєстрація

Жителя Лубенщини засудили до 9.5 років ув’язнення за розбійний напад на сусідку

Жителя Лубенщини засудили до 9.5 років ув’язнення за розбійний напад на сусідку

Розбійний напад на сусідку – Полтавський апеляційний суд залишив без змін вирок жителю Лубенщини

Полтавський апеляційний суд залишив без змін вирок суду І інстанції стосовно жителя Лубенського району за розбій, вчинений в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 КК України).  

У двох судових інстанціях прокурори довели, що 13 квітня 2023 року чоловік прийшов до домогосподарства сусідки та сказав надати 150 грн. Гроші він вимагав за те, що напередодні допоміг занести додому нетверезого сина жінки та віддав загублену ним кредитну картку.

Почувши у відповідь, що він вже отримав грошову винагороду за свої «послуги», зловмисник переліз через хвіртку, вдарив сусідку металевим прутом по рухах. Надалі схопив рукою за горло, а іншою витягнув із кишені одягу більше 2 тис. грн та вибіг із двору.    

Злочин чоловік скоїв у період іспитового строку, будучи засудженим Білопільським районним судом Сумської області за крадіжку на 4 роки позбавлення волі та на підставі ст. 75 КК України звільненим від відбування покарання з випробуванням терміном на 2 роки.

Тож за сукупністю вироків він проведе за ґратами 9,5 років.   

Ухвала апеляційного суду набрала законної сили, проте може бути оскаржена в касаційному порядку.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації