Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі виявили мертвого чоловіка – імовірного вбивцю затримано

У Кременчуцькому районі виявили мертвого чоловіка – імовірного вбивцю затримано

8 червня до відділу №2 (м. Горішні Плавні) Кременчуцького районного управління поліції надійшло повідомлення від жительки Нової Галещини про виявлення тіла чоловіка 1978 року народження. Поліція почала розслідування.

Слідчо-оперативна група та судово-медичний експерт прибули на місце події після отримання повідомлення.

Під час первинних слідчих дій було встановлено, що на тілі чоловіка виявлено ознаки насильницької смерті.

Як розповів заступник начальника поліції Полтавщини, Сергій Рекун, за попередніми даними слідства, чоловік отримав тілесні ушкодження під час конфлікту зі своїм знайомим, з яким проводив дозвілля. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу для визначення причини смерті. Поліція вже встановила підозрюваного, місцевого жителя 1991 року народження. Йому повідомлено про підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого, та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Козельщинського відділу Глобинської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Тривають слідчі дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації