Вхід | Реєстрація

На Полтавщині троє хлопців увірвалися до будинку пенсіонера і "вибивали" з нього гроші

На Полтавщині троє хлопців увірвалися до будинку пенсіонера і "вибивали" з нього гроші

У селищі Комишня Миргородського району 16 червня стався розбійний напад на 69-річного місцевого жителя. Потерпілого, який зазнав тілесних ушкоджень, було госпіталізовано. Поліція швидко виявила та затримала трьох підозрюваних. Розпочато досудове розслідування.

16 червня близько 00:30 до Миргородського райвідділу поліції звернувся 69-річний мешканець Комишні. Він повідомив, що невідомі особи увірвалися до його будинку, вимагали гроші, завдали тілесних ушкоджень та відібрали мобільний телефон. Поліція негайно розпочала досудове розслідування.

Начальник Миргородського райвідділу поліції Віталій Ярмолюк розповів:

- Отримавши повідомлення про злочин, ми негайно почали пошуки нападників. У ході оперативно-розшукових дій нам вдалося швидко встановити осіб, причетних до розбою. Це троє місцевих мешканців: двоє 16-річних та один 18-річний. Усім трьом повідомлено про підозру, і наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні, відкритому за частиною 4 статті 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації