Вхід | Реєстрація

56 років без водійського посвідчення

56 років без водійського посвідчення

Гощанський районний суд притягнув до відповідальності 29-річного громадянина за неодноразове керування автомобілем у стані наркотичного сп’яніння. Оскільки порушник сідав за кермо навіть попри судову заборону, у нього забрали водійське посвідчення на 56 років 6 місяців і 14 днів.

У постанові суду йдеться, що 15 квітня у селі Терентіїв Рівненського району поліцейські зупинили автомобіль Ford Escort, яким керував 29-річний житомирянин. У чоловіка були явні ознаки наркотичного сп’яніння. Правоохоронці з’ясували, що обвинувачений уже вдруге за рік сів за кермо під наркотиками, а також позбавлений водійських прав згідно із судовим рішенням.

У матеріалах судової справи йдеться, що за керування транспортними засобами в стані сп’яніння на порушника п’ять разів виносили постанови. Востаннє йому заборонили сідати за кермо на 10 років, втім він цю вимогу проігнорував.

Порушник на судове засідання не з’явився та своїх дій не пояснив.

Суддя визнав чоловіка винним у скоєнні адміністративних правопорушень, передбачених частиною 5 статті 126, частиною 3 статті 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння особою, яка позбавлена такого права, вчинене повторно протягом року) й призначив 15 діб адміністративного арешту. Крім того, за сукупністю невідбутих порушень, чоловіка позбавили водійських прав на 56 років 6 місяців і 14 днів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації