Вхід | Реєстрація

Про екстриммайданчик і ролики Роллерблейд

Про екстриммайданчик і ролики Роллерблейд

Парк імені Богдана Хмельницького, що в Кобеляках, являється одним із основних місць відпочинку місцевої молоді. Адже крім традиційних лавочок для відпочинку, у сквері збудовані міні-футбольне поле і екстриммайданчик. Останню локацію залюбки відвідують скейтери, велосипедисти і, звичайно, ролери. Як не дивно здавалося б на перший погляд, та серед власників роликових ковзанів є чимало дівчат. Вони відчайдушно долають перешкоди і встановлюють рекорди серед міських екстрималів. При цьому самі трюки на роликах заворожують і тих, хто в темі, і звичайних перехожих.

Як розповідають авторки трюків, ідеальним варіантом для вправ являються ролики італійської компанії Роллерблейд. І для того, аби стати їх щасливою власницею, зовсім не потрібно залишати межі Кобеляк. Їх дівчата купують на офіційному сайті компанії за посиланням https://rollerblade.in.ua/ru/roliki-detskie/filter_dlya-d-vchatok, а забирають у найближчому відділенні «Нової Пошти».

Говориш роликові коньки, а розумієш — Роллерблейд

Згідно з історичними даними, роликові ковзани виникли зовсім нещодавно у порівнянні з ковзанами для фігурного катання. Уперше ролики були офіційно представлені у 1743 році під час вистави в Лондоні. При цьому прототип ковзанів, який археологи знайшли на північному заході Китаю, має вік приблизно 3500 років. До речі, стародавні засоби для переміщення по льоду були виготовлені з кісток бика й коня.

Що ж стосується роликів від Rollerblade.in.ua, то це є кращим варіантом для дівчинки. Адже роликові ковзани розроблені для двох головних напрямків, таких як фітнес і фрискейт.

Зі слів кобелячанок, які катаються в роликах фірми Роллерблейд, перший варіант чудово підходить для початківців, так як черевик надійно фіксує ногу, забезпечує комфорт при катанні, дуже зручний. Ті ж спортсменки, які перейшли на моделі фрискейт, уже встигли проїхати чимало кілометрів, здолати безліч трамплінів і досягти серйозних результатів у цьому напрямку. У таких роликах виконуються складні елементи і трюки. Взуття вирізняється жорсткістю, підвищеною фіксацією стопи та бічною підтримкою ноги. Виріб надзвичайно міцний і надійний.

Дівчата підсумували, що коли ви запланували придбати собі ролики, обов’язково зупиніть вибір на продукції компанії Роллерблейд. Адже недарма серед ексрималів існує навіть приказка: говориш ролики, а розумієш — Роллерблейд.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації