Вхід | Реєстрація

Верховний Суд підтвердив вирок довічного ув’язнення жителю Полтавського району, який насмерть забив вітчима та заживо підпалив матір

Верховний Суд підтвердив вирок довічного ув’язнення жителю Полтавського району, який насмерть забив вітчима та заживо підпалив матір

Завдяки принциповій позиції Офісу Генерального прокурора, Полтавської обласної та Решетилівської окружної прокуратур, Верховний Суд залишив без змін судові рішення щодо жителя Полтавського району.

Його засуджено до довічного ув'язнення за умисне вбивство двох осіб з особливою жорстокістю (п. п. 1, 4 ч. 2 ст. 115 КК України).

Як повідомили у пресслужбі Полтавської обласної прокуратури, у трьох судових інстанціях було доведено, що в листопаді 2021 року чоловік, перебуваючи вдома у стані алкогольного сп’яніння, посварився з вітчимом. Під час конфлікту він завдав вітчиму численних ударів кулаками, а потім задушив. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Мати намагалася зупинити конфлікт, але син жорстоко побив її, облив бензином і підпалив. Жінка померла в лікарні.

Чоловік частково визнав свою вину, проте на підставі зібраних доказів та проведених експертиз його визнали винним.

Постанова Верховного Суду є остаточною і не підлягає оскарженню.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації