Вхід | Реєстрація

АМКУ порушило 5 справ за ознаками зловживання монопольним становищем

Полтавське регіональне відділення Антимонопольного комітету порушило справу проти ДП «Комбінат студентського харчування», ТОВ «Почин» та ТОВ «Текс» за ознаками антиконкурентних узгоджених дій, що могли призвести до спотворення результатів торгів.
Як встановило Відділення, підприємства узгодили свої дії під час проведення у 2009 році департаментом праці та соціального захисту населення виконкому Кременчуцької міської ради тендеру із закупівлі послуг з харчування в їдальнях малозабезпечених категорій громадян. Дослідження у справі триває.
Також АМКУ порушило справу проти Фізичної особи - підприємця Голтвянської Л.В. за ознаками зловживання монопольним становищем. Як встановило Відділення, підприємець в січні 2010 року підвищив роздрібні ціни на стиснений природний газ в якості моторного пального, при незмінних цінах на природний газ та вартості послуг по забезпеченню постачання природного газу, незмінних тарифах на транспортування магістральними трубопроводами в грудні 2009 року та в січні 2010 року. Дослідження у справі триває.
АМКУ порушило справу проти ТОВ «Альфа ЛТД» за ознаками недобросовісної конкуренції у вигляді поширення інформації, що може ввести в оману. Як встановило Відділення, Підприємство поширювало в рекламі, яку розмістило в друкованому обласному виданні, відомості щодо реалізації виробів медичного призначення у магазині медичної техніки та оптики за цінами заводу-виробника, але без врахування торгівельної націнки магазину. Дослідження у справі триває.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації