Вхід | Реєстрація

Володимир Перков прийняв останній бій під Вугледаром

Володимир Перков прийняв останній бій під Вугледаром

Уродженець Озір загинув 20 липня на Донеччині під час виконання бойового завдання.

У вівторок гірка новина зі Сходу сколихнула Кобеляцьку громаду. Стало відомо про загибель головного сержанта Володимира Перкова.

У Кобеляцькій міській раді повідомили, що церемонія прощання із Захисником відбудеться 25 липня в рідних йому Озерах. Герой спочине на місцевому кладовищі.

Володимир Перков народився 8 вересня 1973 року. Після закінчення Озерянської школи, наш земляк розпочав трудову діяльність в Озерському відділенні "Сільгосптехніки". Далі – військова служба на Чорноморському флоті. Після повернення додому працював у місцевому колгоспі «Іскра» на цегельному заводі.
До початку воєнних дій на Сході України був у складі будівельної організацій в Горішніх Плавнях.

У 2014 році наш земляк добровільно став на захист своєї країни. Учасник бойових дій. У 2018-му Захисник підписав контракт та продовжив захищати рідну землю.

20 липня поблизу Вугледару Донецької області Герой прийняв останній бій.

У Володимира Перкова залишилась дружина Оксана та двоє синів – Андрій і Руслан. Старший син Андрій зараз служить у Збройних Силах України.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації