Вхід | Реєстрація

11-го жовтня, в обласному ляльковому театрі пройшов полтавський відбір на телепроект «Україна має талант»

Свого зіркового часу чекало багато юних і не дуже юних талантів: з Полтави, області та навіть сусідніх обласних центрів.
На вулиці біля Театру ляльок, в передпокої та холі - талановиті полтавці. Невдоволені - обіцяли початок кастингу о 10-й, запросили на 8-му, зараз вже 13-та, а ще не розпочали. Ті, хто хотів бути у перших - і взагалі прийшли під двері Театру ляльок о 6-й ранку. Обов'язкова перепускна процедура до «зоряного часу» - черга за порядковим номером. В черзі видивляємося таланти, які, ймовірно, прославлять Полтаву з блакитних екранів. Дмитро та Олександр представлять на розсуд журі свій гурт «Глоу-мен», співатимуть англійською, говорять, мають свої «фішки».
Олександр:
- У нас є барабанщик, а барабанів ми з собою не брали, я буду грати - можу показати: тук- тук.
У 18-річної Анни, студентки Полтавського педагогічного, - аргументи на перемогу в кастингу переконливі.
Аня:
- Я гарно співаю! Я думаю, я маю шанси на 2-й тур!
Поруч - конкурсанти більш старшого віку. Наталія Пономарьова приїхала до Полтави з Кременчука. Настроєна по-бойовому - знає, заради чого сюди прийшла.
Наталія Пономарьова:
- Коханням до чоловіка! Я ради нього беру участь в конкурсі, він мене підтримує.
Наталія Пономарьова, хоч не вчилася співати - лише дирегувати, співатиме. Говорить, 9 років подружнього життя не згасили почуттів до чоловіка - любить, як і перше. А от Надія Шавінська приїхала на кастинг до Полтави із Харкова. Вона танцюватиме.
Надія Шавінська:
- В Індії навчалася 5 років - індійський танець, стиль одісі. Хореографічного в мене немає фаху.
Надія говорить - збирається вражати журі технікою, експресією, а головне почуттями при цьому, бо переконана - танець - це, перш за все, душа. Ще один харків'янин на полтавському кастингу - Павло Мануйленко. Щоправда, сьогодні він в образі жіночому.
Брейк-данцер Сергій Литвиненко, уроженець села Петрівка-Роменська Гадяцького району, часу не гає - прямо на підлозі холу розминається. Через хвилин двадцять зі своїм другом вже на сцені показує свій талант журі. Загалом кастинг телепроекту «Україна має талант» в Полтаві в Театрі ляльок проходив у трьох залах. Після презентації кожного конкурсанта - запитання до нього від знімальної групи. Всім обіцяють одне - якщо що - зателефонують упродовж двох місяців.
«Полтава має талант!». Полтавці це знали давно, а от сьогодні вони це доводили на кастингу київським гостям. Тож за кілька місяців будемо сподіватися побачити полтавців у шоу-проекті «Україна має талант» на каналі СТБ.

Автор: misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 жовтня 2009, 16:04 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації