Вхід | Реєстрація

У Котелевській громаді діти вчинили сексуальне насильство над неповнолітнім хлопцем: чотирьох поліцейських відсторонили — розпочато службове розслідування

У Котелевській громаді діти вчинили сексуальне насильство над неповнолітнім хлопцем: чотирьох поліцейських відсторонили — розпочато службове розслідування

Прокуратура Полтавської області здійснює нагляд у кримінальній справі щодо насильницьких дій сексуального характеру, які не передбачають проникнення в тіло, вчинених стосовно особи, яка не досягла 14 років (ч. 4 ст. 153 КК України).

Згідно з даними слідства, у червні 2024 року на одному з пляжів Котелевської громади троє осіб, серед яких є неповнолітні, вчинили сексуальні дії щодо малолітнього хлопчика.

Правоохоронці аналізують фото- та відеоматеріали, які з’явилися у соціальних мережах. Також прокуратура ініціювала службове розслідування дій поліції, яка не зареєструвала інформацію про злочин після звернення батьків постраждалого.

На даний момент чотири особи відсторонені від виконання службових обов'язків. Розслідуванням справи займається Полтавське районне управління поліції.

 

Як повідомляє «Суспільне. Полтава», до відповідальності притягли батьків двох неповнолітніх правопорушників, оскільки вони не досягли 16-річного віку. Цю справу кваліфікували як адміністративне правопорушення, а саме ухилення від виконання батьківських обовʼязків. Дії підозрюваних щодо потерпілого розцінили як хуліганські. Із батьків стягнули штраф — 850 та 1190 гривень відповідно.

31 серпня біля Котелевського відділення поліції зібралися близько двадцяти осіб, серед яких були матері неповнолітніх дітей. Місцева мешканка Таїса Фурдунь розповіла, що вони прийшли, щоб підтримати родину хлопчика, який постраждав. Також люди висловили вимогу до поліції провести ретельне розслідування та забезпечити справедливе покарання для винних.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Котельва | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації