Вхід | Реєстрація

У Орлику відкрили меморіал в честь загиблих захисників

У Орлику відкрили меморіал в честь загиблих захисників

29 серпня 2024 року в центрі села Орлик було відкрито меморіал на честь односельців, які загинули за незалежність і територіальну цілісність України.

На меморіальних плитах викарбувані імена Миколи Саклаковського, Андрія Дмитрука, Вадима Кармазина та Миколи Геринця — героїв, пам'ять про яких назавжди залишиться в серцях їхніх земляків. У центрі меморіалу розміщено табличку з написом: «Янголам-захисникам від повік вдячних односельців. Подвиг ваш на завжди у ваших серцях».

Про подію повідомили у Кобеляцькій міській раді.

На відкритті були присутні родини загиблих, місцеві жителі, молодь, заступник Кобеляцького міського голови Михайло Брейко та староста Придніпрянського округу Володимир Лебедєв. Вони підкреслили важливість збереження пам'яті про героїв і того, щоб наступні покоління знали ціну незалежності України.

Учні Орлицького ліцею мали почесне право відкрити пам'ятні дошки. Меморіал було освячено отцем Анатолієм, настоятелем храму Святого Юрія Переможця Православної церкви України. Захід завершився хвилиною мовчання, покладанням квітів і підняттям державного прапора, що було доручено родичам загиблих героїв.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації