Вхід | Реєстрація

Окупанти ракетами обстріляли житлові будинки у Льовів та готель у Кривому Розі

Окупанти ракетами обстріляли житлові будинки у Льовів та готель у Кривому Розі

Противник знову завдав ударів по Україні – найбільше постраждав Львів. На цей момент відомо про п'ятьох загиблих, серед них двоє дітей. Рятувальники продовжують розбирати завали та шукати тих, хто може бути під ними.

Приблизно 40 людей отримали поранення, пошкоджено близько півсотні багатоквартирних і приватних будинків. Рятувальники ДСНС врятували 12 осіб.

Таку статистику надав Ігор Клименко, Міністр внутрішніх справ України.

На місці подій працюють психологи та оперативний штаб. Поліція приймає заяви від постраждалих і перевіряє сусідні будинки на наявність поранених. Якщо буде необхідно, розгорнуть Пункти Незламності.

У Кривому Розі окупанти влучили в готель. Постраждали щонайменше п'ятеро осіб, серед них 10-річна дитина. Будівля готелю частково зруйнована, пошкоджені й сусідні житлові будинки.

«Удар по щільній житловій забудові - прицільний удар по людям. Цілеспрямоване вбивство цивільних. За це обовʼязково буде покарання.», – написав Клименко.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації