Вхід | Реєстрація

Новосанжарщина втратила Василя Ковача

Новосанжарщина втратила Василя Ковача

Чергова гірка звістка сколихнула Новосанжарську громаду: на Донеччині загинув 51-річний захисник із Полузір'я.

10 вересня пресслужба Новосанжарської селищної ради повідомила, що місяць тому (11 серпня) внаслідок ворожого ураження біля населеного пункту Добропілля Покровського району загинув Василь Ковач.

Захисник народився 17 січня 1973 року в місті Іршава Закарпатської області. У 1985-му разом із мамою переїхав у Полузір'я. У 1988 році закінчив місцеву школу. При Новосанжарській сільгосптехніці пройшов курси механізатора. У 1990 році за направленням від Новосанжарського військкомату навчався в автошколі Кременчука, де отримав водійське посвідчення.

З 1991-го по 1993-ій проходив строкову службу водієм Харкові. Трудовий стаж розпочав водієм у агрофірмі «Полузірська», далі працював у фермерському господарстві «Ватутіна», а з часом — у «Ворсклі».

Із перших днів повномасштабного вторгнення російських загарбників в Україну Василь Ковач звернувся до військкомату з проханням зарахувати його добровольцем.

У загиблого Героя залишилася мама, сестра і дружина.

Поховальна церемонія відбудеться 12 серпня. Захисник навіки спочине на кладовищі в Судівці.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації