Вхід | Реєстрація

Торговця зброєю, якого затримали на Полтавщині, засудили до 4 років ув’язнення, а його «продукцію» передано армії

Торговця зброєю, якого затримали на Полтавщині, засудили до 4 років ув’язнення, а його «продукцію» передано армії

За публічного обвинувачення Полтавської окружної прокуратури 47-річного жителя Черкас визнано винним у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами, вибуховими речовинами та незаконному зберіганні наркотичного засобу у великих розмірах (ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 263-1, ч. 2 ст. 309 КК України).

У суді прокурором доведено, що черкащанин за місцем свого проживання виготовляв вогнепальну зброю і бойові припаси, які в подальшому продавав  на території України, зокрема й мешканцям Полтавщини.

Про це повідомили у Прокуратурі Полтавської області.

Протиправну діяльність особи правоохоронці викрили у березні цього року.

Під час обшуку в будинку обвинуваченого, окрім зброї, боєприпасів, предметів для їх виготовлення, правоохоронці вилучили особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс загальною масою понад 1,7 кг, який він придбав для власного вживання.

За скоєне вироком Придніпровського районного суду м. Черкаси чоловіка позбавлено волі на 4 роки.

Також до особи судом застосовано спеціальну конфіскацію – в дохід держави передано мобільні телефони, ноутбук, які зловмисник використовував у протиправній діяльності, та майже 100 тис. грн, здобутих злочинним шляхом.

Окрім цього, за клопотанням прокурора на потреби оборони передано 12 одиниць вогнепальної зброї, 1492 бойових припасів та майже 1 кг вибухових речовин.

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації