Вхід | Реєстрація

Міграційники виявляють факти підробки паспортів

Міграційники виявляють факти підробки паспортів

Працівниками міграційної служби регулярно виявляються факти підроблення паспортних документів під час надання адміністративних послуг громадянам.

Так, з початку поточного року працівники міграційної служби в Полтавській області виявили 3 факти підробки документів під час розгляду заяв про оформлення паспорта громадянина України та закордонного паспорта.

Як приклад, під час вклеювання фотокартки особі по досягненню 45-річного віку виявили невідповідність фото в документах заявниці, а саме встановили, що до 3-ї сторінки пред’явленого заявницею паспорта вклеєно інше фото, ніж те, що внесено до заяви про видачу паспорта.

Про усі виявлені факти підробки документів надсилаються повідомлення до правоохоронних органів для проведення відповідних перевірок та прийняття рішення згідно чинного законодавства.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації