Вхід | Реєстрація

ЗСУ опустилися в рейтингу найсильніших армій світу

ЗСУ опустилися в рейтингу найсильніших армій світу

Збройні Сили України посідають 18 сходинку в рейтингу найсильніших армій світу. Минулого року це було 15 місце. Новий рейтинг склав портал Global Firepower.

Під час складання рейтингу враховувалися 60 параметрів. Зокрема, автори рейтингу обліковували кількість особового складу та резервний потенціал, озброєння, техніку, видатки на армію і навіть кліматичні умови.

Однією з найсильніших сторін української армії аналітики вважають велику кількість особового складу та потужний мобілізаційний резерв. Крім цього, забезпечення ЗСУ західною технікою, авіацією та системами ППО.

Недоліком називають відсутність флоту, тривалу війну і навіть є відсутність власних запасів нафти в країні.

До 20-ки найсильніших потрапили: США, Росія, Китай, Індія, Південна Корея, Велика Британія, Японія, Туреччина, Пакистан, Італія, Франція, Бразилія, Індонезія, Іран, Єгипет, Австралія, Ізраїль, Україна, Німеччина та Іспанія.

Тим часом Україна лишила позаду армії Польщі, Канади, Чехії, Румунії, Словаччини та інші.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації