Вхід | Реєстрація

У Кременчуці затримали неповнолітнього, якого підозрюють у викраденні скутерів

У Кременчуці затримали неповнолітнього, якого підозрюють у викраденні скутерів

Слідчі з’ясували, що 17-річний юнак із Кременчука причетний до викрадення трьох мопедів у місцевих жителів. Один із них хлопець намагався приховати, втопивши у водоймі.

Як повідомив відділ комунікації поліції Полтавщини, у ніч на 28 серпня на вулиці Європейській у Кременчуці поліцейські разом із патрульними зупинили хлопця, який керував викраденим мопедом. Під час слідчих дій виявилося, що юнак був причетний ще до двох крадіжок. Він викрав мопед «Suzuki Lets» з тієї ж вулиці, а також мотоцикл VDV TEKKEN 250 з вулиці Героїв Маріуполя, що стояв біля гаража.

Усі злочини були скоєні вночі. Один із викрадених транспортних засобів поліція знайшла у водоймі, куди юнак його сховав, намагаючись уникнути відповідальності.

За даними фактами триває досудове розслідування, яке проводиться під керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури. Юнакові вже висунули підозру, і зараз вирішується питання щодо обрання для нього запобіжного заходу. Відповідно до статті 289 Кримінального кодексу України, за незаконне заволодіння транспортним засобом йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років, з можливістю конфіскації майна.

Щоб знизити ризик викрадення мототранспорту, поліція радить:

  • Зберігати транспорт у гаражах або приміщеннях із надійними замками.
  • За можливості, використовувати охоронювані стоянки.
  • Встановлювати на транспортні засоби пристрої проти викрадення та сигналізації.
  • У разі викрадення негайно повідомляти поліцію за номером «102».


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації