Вхід | Реєстрація

У Кременчуці пограбували чоловіка: поліція уже затримала підозрюваного

У Кременчуці пограбували чоловіка: поліція уже затримала підозрюваного

Під час спільного проведення часу, малознайомий чоловік раптово вихопив із рук мешканця Кременчука гроші та документи. Поліція швидко розпочала оперативні заходи, щоб встановити особу, причетну до цього злочину.

Інформація про пограбування надійшла до відділу поліції №1 (Крюківський район) Кременчуцького районного управління близько першої години ночі 25 вересня. Постраждалий, місцевий житель 1956 року народження, повідомив, що під час їхньої зустрічі на вулиці Михайла Драгоманова, малознайомий йому чоловік вирвав з його рук 2500 гривень і паспорт, після чого зник з місця події. На місце прибули правоохоронці для проведення розслідування.

Тимчасовий начальник відділу поліції №1 Кременчуцького управління, Юрій Сухомлин, прокоментував ситуацію:

«У ході проведення першочергових оперативних та слідчих дій поліцейські встановили, що до кримінального правопорушення причетний місцевий чоловік 1997 року народження, який раніше вже мав проблеми із законом. Наразі слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу».

Слідчий підрозділ поліції під керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури продовжує досудове розслідування за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж, вчинений під час воєнного стану). Згідно з цією статтею, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації