Вхід | Реєстрація

На Полтавщині судитимуть колишнього очільника районного управління Держпродспоживслужби

На Полтавщині судитимуть колишнього очільника районного управління Держпродспоживслужби

Полтавська обласна прокуратура передала до суду обвинувальний акт щодо колишнього виконувача обов’язків начальника одного з районних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.

Його звинувачують в отриманні неправомірної вигоди з елементами вимагання (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Як повідомляє пресслужба Полтавської обласної прокуратури, 3 вересня цього року посадовець отримав 60 тисяч гривень від підприємця, власника магазину, за те, що не зафіксував порушень, виявлених під час перевірки, та не склав відповідний акт, на основі якого підприємця могли притягнути до відповідальності. Надалі підприємець мав сплачувати посадовцю по 10 тисяч гривень щомісяця за відсутність перешкод у веденні бізнесу.

Наразі обвинувачений звільнений з органів Держпродспоживслужби.

Слідчі дії у кримінальному провадженні здійснювалися ТУ ДБР у м. Полтаві, оперативний супровід – УСР в Полтавській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації