Вхід | Реєстрація

Продав 38 університетських корів

Продав 38 університетських корів

Шевченківський райсуд наклав арешт на майно в.о. завідувача лабораторії ферми Навчально-виробничого центру Львівського університету природокористування. Чоловіка підозрюють у значній розтраті чужого майна. Йдеться про продаж 38 університетських корів за більш як пів мільйона гривень. Про це стало відомо з ухвали, яку оприлюднили в Єдиному державному реєстрі.

За матеріалами справи, завідувачу вручили підозру в розтраті чужого майна в особливо великих розмірах.

«У період часу з листопада по грудень 2020 року, діючи з корисливих мотивів, реалізував невстановленим особам велику рогату худобу в кількості 38 штук … без дотримання встановленої процедури», — йдеться в ухвалі.

За версією слідства, підозрюваний продав худобу без оформлення відповідних документів та привласнив отримані кошти.

«Внаслідок злочинних дій... Львівському національному університету природокористування спричинено майнову шкоду в розмірі 572 918 гривень 50 копійок, що більше ніж у 250 разів перевищує неоподаткований мінімум доходів громадян та є великим розміром», — зазначено в документі суду.

Відтак суд задовольнив клопотання слідчого і наклав арешт на два будинки, які належать підозрюваному.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації