Вхід | Реєстрація

У Полтаві блогеру Ніколасу Кармі погрожували пістолетом – поліція розслідує конфлікт

У Полтаві блогеру Ніколасу Кармі погрожували пістолетом – поліція розслідує конфлікт
Кадр з відео Ніколаса Карми

6 жовтня поліція дізналася з місцевих пабліків про конфлікт між двома чоловіками та блогером, під час якого один з учасників, ймовірно, погрожував пістолетом.

Як повідомив відділ комунікації поліції Полтавської області, правоохоронці уже встановили осіб, причетних до інциденту. Наразі з ними проводяться слідчі дії. Пістолет, схожий на стартовий, вилучено та передано на експертизу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. 

Поліція продовжує з'ясовувати причини та деталі конфлікту.

 

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації