Вхід | Реєстрація

У Кременчуці патрульні затримали водія без прав і з незаконно встановленими номерними знаками ЗСУ

У Кременчуці патрульні затримали водія без прав і з незаконно встановленими номерними знаками ЗСУ

Учора на вулиці Троїцькій патрульні зупинили автомобіль Skoda Kodiaq за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки з'ясувалося, що водій використовував незаконно встановлені державні номерні знаки, які належать Збройним Силам України, а також обладнав автомобіль звуковими та світловими сигналами без належного дозволу.

Патрульна поліція Кременчука повідомляє, що під час спілкування з 44-річним водієм поліцейські помітили ознаки наркотичного сп'яніння та запропонували пройти медичний огляд, на що він погодився. Результати перевірки очікуються.

Крім того, було встановлено, що водій раніше був позбавлений права керування транспортними засобами на 10 років за рішенням суду.

Поліцейські склали ряд адмінматеріалів: ч.2 ст.121-3 (Порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів), ст.122-5 (Порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв), за ч.1 ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та за ч.5 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування транспортним засобом) КУпАП.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації