Вхід | Реєстрація

У Полтаві біля приватного будинку вилучено гранату: поліція розпочала розслідування

У Полтаві біля приватного будинку вилучено гранату: поліція розпочала розслідування

Господарі приватного будинку виявили розтяжку з гранатою біля своїх воріт. Поліція оперативно знешкодила небезпечний предмет. На щастя, ніхто не постраждав.

Про інцидент повідомив відділ комунікації поліції Полтавщини.

11 жовтня близько 08:00 до Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що біля одного з будинків у Шевченківському районі міста вони знайшли гранату. На місце події одразу прибули слідчо-оперативна група, криміналісти, вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками. Фахівці вибухотехнічної служби безпечно знешкодили розтяжку. Небезпечний предмет вилучили для проведення експертизи, а поліція проводить заходи для встановлення причетних до злочину.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за статтею 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації