Вхід | Реєстрація

На Полтавщині затримали двох молодих хлопців, які підпалювали автомобілі військових

На Полтавщині затримали двох молодих хлопців, які підпалювали автомобілі військових

До підпалів підозрюються двоє жителів обласного центру віком 18 і 19 років, які, за попередніми даними, діяли за дорученням російських спецслужб. Для звіту перед своїми кураторами вони записували відео з місць злочину.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Полтавщини.

Досудове розслідування встановило, що протягом однієї доби зловмисники підпалили три військові автомобілі в Кременчуці, які повернулися з фронту після виконання бойових завдань.

Співробітники карного розшуку поліції Полтавщини разом із СБУ затримали підозрюваних відразу після скоєння злочину.

За процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури обом фігурантам вже винесено висновки у перешкоджанні законній діяльності Збройних Сил України в умовах воєнного стану, вчинене групою осіб за поширеною змовою (ч. 1 ст. 114-1 Кримінального кодексу України). Вони перебувають під вартою.

Правоохоронні органи продовжують розслідування для встановлення всіх деталей та можливих співучасників, а також перевіряють їхню причетність до інших подібних злочинів.

За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від п'яти до восьми років.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації