Вхід | Реєстрація

За 1 квартал правоохоронці притягли до відповідальності 45 корупціонерів

Одним із пріоритетів в роботі правоохоронців залишається боротьба з корупцією. Протягом 1 кварталу правоохоронні органи Полтавщини склали 40 протоколів про вчинення правопорушень, передбачених Законом «Про боротьбу з корупцією».
За розглянутими судами області протоколами 31 особу притягнуто до відповідальності у вигляді штрафу, стосовно 1 особи застосовано попередження. За вищезгаданий період працівниками прокуратури на усунення причин та умов, що сприяють корупційним проявам, внесено 24 подання, за наслідками розгляду яких притягнуто до відповідальності 14 службових осіб. Як повідомив старший прокурор відділу прокуратури області Ростислав Яроцький, у 1 кварталі слідчими прокуратури порушено 5 кримінальних справ із корупційним забарвленням.
До судів направлено 8 справ стосовно 9 осіб, у тому числі порушених у минулих роках. За результатами їх розгляду до кримінальної відповідальності притягнуто 3 державних службовців різних категорій та 5 працівників правоохоронних органів, 1 державного службовця визнано винним у вчиненні злочину та звільнено від кримінальної відповідальності за нереабілітуючою підставою. Виправдувальних вироків стосовно таких осіб не постановляли.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2010, 16:15 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації