Вхід | Реєстрація

Людина і машина зіткнулися опівночі

То тільки у казці незвичні пригоди трапляються десь за високими горами та глибокими морями. Життя нині таке, що й у благословенному Миргороді молоді люди, буває, згадують поета, який сказав, що вони «народжені, щоб казку зробити бувальщиною». А що? І зроблять. Вони такі.
Прикладом тому є автотранспортна пригода, яка сталася на минулому тижні опівночі біля центрального входу на курорт «Миргород». Зіткнулися престижна іномарка і симпатична молода панянка. Подібні зіткнення, самі знаєте, добром не закінчуються. Так було і того разу.
Вірте хоч ні, незвичність пригоди в тім, що автомашина стояла на зупинці, а рухалася людина. Чим іномарка, чи, може, її власник, не догодили пізній перехожій, гадати не будемо. Міліція розбереться. Але факт. Після зіткнення у автомашини від ударів тупим предметом, так кажуть експерти, пошкоджені дверці. Коли у міліції запитали учасницю тієї пригоди, за що вона вчинила іномарці таку помсту, та вдала себе ображеною. Мовляв, я тільки проходила мимо вулицею Гоголя і ніяких автомашин не чіпала. Тоді черговий працівник міліції тицьнув клавішу монітора цілодобового стеження за вулицями (для початку у центрі міста). Всевидящий прилад підморгнув своїм електронним оком - і на екрані в усій своїй красі постала запрошена на бесіду учасниця тієї пригоди. На перший раз не будемо на¬зивати її імені. Жінка, її відразу впіз¬нали, щосили гамселила підборами своїх че¬ревиків дверці автомобіля.
- Е-е! – вона зробила круглі очі. Адже, коли чинила розправу над іномаркою, поблизу свідків ніби і не було. Тим часом на відеокамеру все зафіксовано. Це ж треба!
- Може і не всім, зокрема схильним до правопорушень нічним гулякам, така новинка по охороні громадського порядку сподобається, - сказав начальник штабу міськрайвідділу міліції Віталій Додух, - але відеоспостереження є нашим вірним і надійним помічником. Він згадав і той випадок, коли серед білого дня біля магазину «Сільпо» в центрі міста було вкрадено скутер. Злодюжки і не здогадувалися, що з них не зводив своє пильне око монітор. Завдяки відеоспостереженню крадіїв було затримано.
Минулого понеділка у міськрайвідділі міліції керівникам міської ради, представникам засобів масової інформації було продемонстровано ефективність відеоспостереження за людними місцями міста.
Начальник міськрайвідділу Віктор Самсоненко висловив вдячність міській раді і особисто її голові Олександру Паутову, який доклав багато старань для обладнання центру міста камерами відеоспотереження. В майбутньому мережа відеоспостереження буде поширена і на інші вулиці та громадські місця курортного Миргорода. Про це корисно пам’ятати вуличним бешкетникам, дрібним та будь-якого іншого калібру хуліганам, які, буває, зводять особисті рахунки не тільки з людьми, а й з машинами.

Автор: Леонард НІКОЛАЄНКО, www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2009, 11:37 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації