Вхід | Реєстрація

Обираємо завидних женихів і наречених

Обираємо завидних женихів і наречених
”Газета по-українськи” готує щорічні ”десятки” найзавидніших холостяків і найбажаніших наречених Полтави.
Завидні та бажані — це розумні та чуйні люди, зі статками, успішні бізнесмени, перспективні чи діти впливових і багатих людей.
Підготовка ”десяток” відбувається двома етапами. Спочатку завдяки читачам зібрали імена претендентів. Дехто зі списку запропонував свою кандидатуру. Зазвичай діти місцевих знаменитостей і багатіїв публічно не світяться, відпочивають у дорогих ресторанах. Часто їздять у мегаполіси — Київ, Харків, Дніпропетровськ. Координати претендентів у завидні женихи й наречені важко знайти, а тому деяка інформація про них, яку розповіли читачі, зосталася неперевіреною.
Пропонуємо обрати по десять претендентів. Слід написати прізвища претендентів на окремому аркуші чи обвести їх на сторінці газети й вирізати її, та надіслати в редакцію: вул. Гоголя, 20а, офіс 201, м. Полтава, 36011. Можете дописати імена тих, хто не вказаний у цьому переліку. Ваші голоси також приймаємо електронною поштою [email protected] чи по тел. у Полтаві (0532) 61 51 60. Тел. моб. (093) 387 41 00, на номер також можна надсилати СМС.
Голоси приймаємо до 30 жовтня.
Паралельно женихів і наречених оцінюють експерти.

Претендентки в ”десятку” наречених
Ольга Агеєва, ”Красуня Полтави-2003”, ”Міс університетів-2005”, працює у модельному агентстві ”Кларс”. За освітою — педагог.
Оксана Близнюк, студентка техуніверситету. Донька першого заступника голови облдержадміністрації, ”нашоукраїнця” Івана Близнюка.
Катерина Ваніна — триразова чемпіонка світу, 5-разова чемпіонка України з гирьового спорту. Виконує норматив майстра спорту. За 10 хв. може підняти 16-кілограмову гирю понад 190 разів. Має економічну освіту. На дозвіллі захоплюється в’язанням. При зрості 1,8 м завжди ходить на 8-сантиметрових підборах. Любить класичний одяг. Спортивний костюм одягає лише на тренуванні та на змаганнях.
Олена Клепко — модель, перша віце-міс конкурсу ”Міс Всесвіт-Україна-2007”, переможниця конкурсу краси ”Золота корона України-2004”. Працювала моделлю в Парижі, Китаї. Нині працює в модельному агентстві в Києві. Її портрет протягом трьох років друкуватимуть на баночках кави ”Нескафе”. Закінчила з відзнакою техуніверситет, магістр економіки підприємства. Склала два кандидатські іспити. Має ”Ніссан Кешкай”. До цього їздила на ”пежо”, яке продала. Авто отримала в подарунок на конкурсі краси.
Галина Кустол — ведуча новин телеканалу ”Лтава”. На телебаченні працює 14 років. У повсякденному житті майже не користується косметикою. У її шафі — усе в молодіжно-спортивному стилі. Носить взуття без підборів. Любить грати в більярд, танцювати. Живе з батьками. Має старшу сестру. Мати — філолог. Батько — заступник гендиректора ”Лтави” з комерційних питань. На ”Лтаву” прийшов на два роки пізніше за Галину.
Марина Молька — журналіст полтавського кабельного телеканалу ІРТ. Закінчила психолого-педагогічний факультет педуніверситету. Любить слухати шансон, улюблений фільм — ”Красуня”, часто дивиться телешоу ”Звана вечеря”. Улюблені книжки — ”Алхімік” і ”11 хвилин” Пауло Коельйо. Читачка ”ГПУ” назвала її ”молодою, гарною, емоційною, активною, доброю і чуйною”.
Вікторія Рибка — менеджер зі збуту в компанії ”Полтавариба”. Навчається в аграрній академії за спеціальністю облік і аудит. Має 5-річного сина Бориса.
Юлія Романова — ”Красуня Полтави-2006”, успішна фотомодель. Її обличчя розміщене на рекламі салону краси ”Віллє Вало”. Працює у автоторговельній фірмі.
Юлія Рудь — головний редактор глянцевого журналу ”Яркий день”.
Марина Скукіс— юрист ”Райффайзен банку Аваль” у Полтаві.
Ксенія Черненко — навчається в магістратурі аграрної академії на фінансиста. Працює помічником юриста. Має в центрі Полтави двокімнатну квартиру. Любить подорожувати, майже щомісяця буває у Ялті. Слухає музику в стилі лаундж. Родом із Гоголевого Шишацького району. Батьки працюють там у музеї письменника Миколи Гоголя.
Крістіна Пальянова — переможниця конкурсу ”Міс Інтерконтиненталь Україна”, потрапила до першої п’ятірки ”Міс Інтерконтиненталь Світу”, стала другою віце-міс конкурсу ”Міс Сім Континентів”. Незабаром поїде в Албанію на конкурс краси ”Міс Глоуб Інтернешнл”.
Олена Петренко — студентка, здобуває юридичну освіту. Донька Вадима Петренка, голови обласної організації партії ”Батьківщина”, народного депутата України від БЮТ.
Роксолана Чубенко — студентка. Вчиться в Харкові на готельноресторанну справу. Батько — видавець газет ”Жовта газета”, ”Коло”, ”Робота з понеділка”. Матір має мережу кіосків з продажу преси.

Претенденти в ”десятку” женихів
Валерій Власенко — музикант, лідер гурту ”Арахнофобія”. Грає на гітарі ще й у гурті ”Онейроїд”. ”Арахнофобія” є дипломантом фестивалів ”Червона рута”, ”Перлини сезону”. Виступає з концертами в Україні, Росії.
Василь Гаврилюк — голова правління обласного дочірнього підприємства ”Хліб України”, керівник Полтавського хлібокомбінату, де випікають продукцію під торговою маркою ”Живий хліб”, голова політичної партії ”Третя сила”. Екс-народний депутат.
Денис Ірха — скрипаль продюсерського центру Олега Писаренка в Полтаві.
Дмитро Калуцький — брат Олександра Калуцького, власника нічного клубу ”Спайдер”. Допомагає розвивати родинний бізнес. Має власну трикімнатну квартиру. Закінчив університет споживчої кооперації України.
Олег Козуб — син секретаря Полтавської міської ради Олександра Козуба. Обіймає керівну посаду в товаристві ”Автодім Полтава”. Підприємство 2003-го створив його батько.
Роман Корнберг — директор компанії ”Деко Трейд”, яка виробляє і реалізує смажене насіння.
Ігор Корнєв — навчається у правоохоронному вузі в Києві. Батько Ігор — президент Полтавського ротарі-клубу — об’єднання меценатів; директор фірми ”Фітоком”, яка спеціалізується на виготовленні препаратів із лікарських рослин; власник магазину косметики ”Жолі”. Мати Людмила — доцент педуніверситету, власниця магазину косметики в центрі Полтави ”Гранд-Косметик”.
Артем Лобанов — журналіст, телеведучий Полтавської телестудії ”Місто”, керівник прес-служби футбольного клубу ”Ворскла”.
Андрій Логвіненко — художник, кераміст. Батько Олександр — керуючий справами виконкому Октябрської райради Полтави. Матір Тетяна — ведуча телепрограми ”Пісня в дарунок” на ”Лтаві”.
Олександр Марюхніч — заступник директора Полтавського відділення Української універсальної біржі.
Юрій Матвєєв — модельєр. Презентував п’ять власних колекцій одягу. Створив колекцію сучасного одягу ”Полтавська битва 300 років потому”.
Павло Матковський — син мера Полтави Андрія Матковського. Адміністратор залу мережі ресторанів ”Козирна карта” у Києві. Навчається в Київському національному економічному університеті. Мати Вікторія — голова правління страхової компанії ”Залізничні шляхи”.
Басель Муса — син Ібрагіма Муси, колишнього гендиректора полтавського філіалу ”Татнєфть Укрнєфтєпродукт”, до цього — ”Полтаванафтопродукт”.
Микола Семеняга — майстер спорту України міжнародного класу з боксу, бронзовий призер Кубка світу 2006 року. Мати Лариса Семеняга — заступник мера Полтави. Батько Костянтин — тренер з боксу.
Олег Слизько — почесний голова студентської ради Полтави. Аспірант аграрної академії, пише кандидатську дисертацію з фінансів. Зібрав та очолив власну футбольну команду.
Юрій Собакар — син Сергія Собакаря, представника в Полтаві радіо ”Європа+”, ”Кіс ФМ”, ”Русское радио”.
Дмитро Тарасов — син власника ювелірних крамниць у Полтаві ”Смарагд” та ”Гранд”. Випускник техуніверситету.
Андрій Ходурський — винахідник. У шкільні роки отримав два патенти на власні винаходи з удосконалення системи освітлення автомобіля. Навчається в Київській академії водного транспорту. Батько Єгор — капітан далекого плавання. Мати Тамара — викладачка англійської мови в юридичній академії. Дідусь Віктор — доцент кафедри фізики техуніверситету.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 жовтня 2009, 16:17 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації