Вхід | Реєстрація

Тривожний сигнал. м.Лохвиця

Минулої неділі, 18 жовтня, близько 21 голини в магазині “Асорті”, що розташований по вулиці Леніна в м. Лохвиця в районі цегельного заводу, в той час, як в ньому не було покупців, сталася неймовірна історія.
Ось що розповідає продавець Ольга Володимирівна Юрченко:
Робочий день завершувався, я підраховувала денну виручку. В цей час різко відчиняються двері. Піднімаю голову, побачила молодого чоловіка з пістолетом в руках (с предметом який був схожий на пістолет—авт.). Частина обличчя чоловіка було приховано капроновою панчохою. “Швидко виручку!” - наказує мені. В першу мить не вірилось, що це на cправді, в голові промайнула думка - це жартує хтось із знайомих. Запитую: це шутка?
Тоді він поставив пістолет до голови:”Яка шутка?! Бистро касу!” Нарешті я зрозуміла що це дійсно не жарти, тому віддала купюри які були пораховані. Не пам'ятаю навіть від хвилювання, куди поклала—чи то на прилавок, чи то на ваги." Давай ще !” - вимагає він. Відповідаю: більше немає, хіба що копійки. “Остав собі”. Зробив кілька кроків до дверей, потім повернувся і забрав у мене мобільний телефон. На вулиці лив дощ, була темінь. Ніде нікого з перехожих не було. Тому, закривши із середини двері, я через чорний хід побігла до співробітниці, що проживає поряд телефонувати до міліції.
P.S. По даному факту порушено кримінальну справу, ведеться слідство. Райвідділ міліції звертається з проханням до всіх громадян які володіють якоюсь інформацією про цей випадок, або можливо бачили 18 жовтня о 21 годині в районі цегельного заводу в м. Лохвиця молодика віком від 23-25років, середнього росту, волосся темне, вдягнений в темний спортивний костюм.

Автор: www.ezheliy.ucoz.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 жовтня 2009, 15:35 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації