Вхід | Реєстрація

Рейд по самогоноварінню

Рейд по самогоноварінню
Проблема самогоноваріння завжди залишалася актуальною в суспільстві. Боротьбу з протиправним дійством в місті Кременчуці проводить блок міліції громадської безпеки, яким за 9 місяців поточного року складено 237 протоколів за ст. 176 КУпАП «виготовлення та зберігання самогону, апаратів для його вироблення» вилучено 365 літрів самогону. На правопорушників накладено 10879 гривень штрафів, на даний час стягнуто 8043. Всього за такого роду діяння притягнуто до відповідальності 142 громадян –мешканців міста.
26.10.2009 року працівниками відділу громадської безпеки разом із засобами масової інформації міста проведено спільний рейд по попередженню виготовлення зберігання самогону та апаратів для його виготовлення.
Працюючи по отриманій інформації із телефону довіри Кременчуцького МУ під час рейду в одному із мікрорайонів міста Кременчука в приватному домоволодінні п’ятдесяти двох річної громадянки Людмили виявлено сам процес самогоноваріння. Закваску, самогон та процес отримання самогону.
На очах присутніх понятих та засобів масової інформації було знищено близько 38 літрів браги та 2,5 літри «перваку», що щойно викапав з апарату.
На господиню, яка пояснила, що все це робить без мети збуту, а тільки для власного вживання, складено протокол про адміністративне правопорушення.
Окрім цього було відвідане помешкання одного із гуртожитків на Молодіжному в якому також виявлено закваску самогонний апарат та самогон. Боротьба із цим негативним явищем у суспільстві не примирятиметься й надалі.

Автор: А.Волювач, прес-офіцер КМУ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 жовтня 2009, 16:05 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації