Вхід | Реєстрація

До нового року на Полтавщині роздадуть майже 200 квартир

192 квартири отримають жителі області, які стоять у загальноміських чергах на житло.
Про це під час прес-конференції в інформагентстві «НОВИНИ УКРАЇНИ» повідомив заступник голови Полтавської ОДА Андрій Баранов.
За його словами, вже наприкінці грудня в експлуатацію введуть 11 будинків, які завершать за рахунок державного фінансування.
«11 житлових будинків, які розташовані в Полтаві, Кременчуці, Лубнах, Кобеляках, Нових Санжарах, Пирятині зараз активно добудовуються. Обласний штаб контролює виконання календарного графіку робіт. Будівельні фірми отримали з недостатньої суми фінансування 70% від уряду. Сьогодні згідно календарного графіку ми контролюємо хід добудови цих об’єктів. Ці житлові будинки повинні бути здані не пізніше, ніж 25 грудня 2009 року», — наголосив Андрій Баранов.
Заступник голови облдержадміністрації повідомив, що на засіданні робочої групи по розподілу житла визначаються зі списком людей, які першочергово отримають житло.
«192 квартири в цих будинках будуть розподілені безкоштовно за рахунок загальноміських черг, крім того 20% квартир, згідно постанови Кабміну, буде передано для розподілу силового блоку — міліція, СБУ, прокуратура, суди тощо. На засіданнях робочої групи по розподілу житла ми зараз затверджуємо поіменні списки мешканців Полтавщини, які отримують це житло», — зазначив Андрій Баранов.

Автор: прес-служба ІА "Новини України"


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2009, 15:44 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації