Вхід | Реєстрація

Півмільйона пов'язок оперативно зшили в Комсомольську

Півмільйона пов'язок оперативно зшили в Комсомольську
30 жовтня, біля полудня, Партія регіонів на своєму офіційному сайті розмістила заяву про узяту на себе ініціативу в справі допомоги жителям Західних регіонів країни, де бушує епідемія грипу. У ньому зокрема, йдеться про те, що за ініціативи Віктора Януковича Партія регіонів почала збір засобів для допомоги жителям західних регіонів, які страждають від епідемії, що призвела до смерті декількох десятків чоловік. Вже до 9 ранку 2 листопада в Комсомольську Полтавської області підприємство «ТІКО» в терміновому порядку зшило захисні пов'язки, перші партії яких (порядка 30 тисяч) відправили до Тернопільської області, по 5 тисяч направлені в населені пункти Полтави.
З 2 листопада в Полтавській області будуть організовані пункти безкоштовної видачі захисних пов'язок. Такі пункти діятимуть при громадських приймальнях кандидата в президенти Віктора Януковича. Також, за ініціативою народного депутата від Партії регіонів Олександра Попова, в обласній раді і на сесіях міських і районних рад Полтави будуть ініційовані засідання екстрених протиепідеміологічних комісій за участю депутатів-регіоналів з вивчення ситуації на місцях, щоб вжити екстрені протиепідеміологічні заходи і захист населення від епідемії. Як наголошується в заяві Партії, регіонали звернулися до національних телеканалів з пропозицією організувати телемарафони, на яких свою допомогу могли б запропонувати всі охочі допомогти постраждалим. Як заявив міністр опозиційного уряду, депутат-регіонал Олександр Попов, «безвідповідальність цієї влади жахлива, особливо в такій ситуації, де є пряма загроза життю і здоров'ю українських громадян. Адже про епідемію, що насувається, влада знала, проте ніяких заходів не робила. У результаті люди не можуть купити в аптеках необхідні медикаменти та навіть елементарні засоби захисту і профілактики. Це в черговий раз є підтвердженням непрофесіоналізму і відсутності стратегічних підходів в управлінні. Нинішня влада весь час бореться з наслідками, наздоганяючи події, а не випереджаючи їх дієвими заходами». «Ми підтримали ініціативу Партії регіонів, і наше підприємство, що спеціалізується на пошитті трикотажних виробів, оперативно перейшло на випуск захисних пов'язок. Це і наша цивільна позиція, і наш громадянський обов'язок. Біда прийшла в наш загальний будинок, і справлятися з нею потрібно спільними зусиллями. Кожен, хто може і бажає допомогти, може приєднуватися до ініціативи регіоналів, щоб допомогти тим, хто найбільш постраждав, і не допустити подальшого розповсюдження небезпечного вірусу. Всього протягом тижня планується зшити півмільйон таких пов'язок, - заявив журналістам директор підприємства «ТІКО», Володимир Говоренко. – Ми також забезпечимо захисними пов'язками не тільки комсомольчан, але і жителів Полтавської області. Але перша партія пов'язок, а це порядка 30 тисяч штук, відправлена на Тернопільщину, регіон якої найбільш постраждав від епідемії».

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2009, 11:59 | komsomolsk |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації