Вхід | Реєстрація

Творці полтавських гелікоптерів не збираються здавати позицій.

Творці полтавських гелікоптерів не збираються здавати позицій.
Попит на полтавські гелікоптери останні роки стрімко зростав. Сьогодні легкі гвинтокрили полтавського виробництва працюють в десятках країн світу, у тому числі Франції, Австрії, Італії, Чехії, Росії, Південно Африканській Республіці, Австралії, Російській Федерації, Чилі, Аргентині. Вони допомагають геологам, поліції, пошуковим підрозділам, у сільськогосподарських роботах, лісовому господарстві, рятувальникам, у приватних справах, туризмі. Відмінно зарекомендували вони себе і в навчально – тренувальному процесі. Своєю надійністю, мобільністю, високими льотними якостями завоювали значний авторитет. Високу оцінку останній моделі легкого гвинтокрила АК1-3 дав син видатного земляка Ігоря Сікорського С.Сікорський. Директор підприємства Ігор Політучий став переможцем минулорічного міського конкурсу «Підприємець року», організатором якого є виконком Полтавської міської ради.
Світова економічна криза позначилася і на об'ємах експорту полтавських гелікоптерів. Однак, за словами директора ТОВ «КБ «Аерокоптер» Ігоря Політучого, хоча цьогоріч кількість замовлень зменшилася, вже є перспективні напрацювання на наступні роки. Тим більше, що модель гвинтокрила постійно удосконалюється. Наразі в непростій економічній ситуації колектив отримав замовлення українського навчального закладу - Кременчуцького льотного коледжу Національного авіаційного університету - на партію гелікоптерів. Ці машини, які значно економніше, тих, що використовуються зараз, але навіть краще за технічними характеристиками, слугуватимуть для льотних навчань курсантів.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2009, 12:28 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації