Вхід | Реєстрація

ВІДЕО - Фіналістки конкурсу «Красуня СКАРБУ МАЗЕПИ» показували себе на авто-шоу

ВІДЕО - Фіналістки конкурсу «Красуня СКАРБУ МАЗЕПИ» показували себе на авто-шоу
Цього уікенду в Полтаві відбулося «Avto Drive 2010». Родзинкою цьогорічного шоу стало те, що новенькі мазди, фольцвагени і форди представляли красуні "СКАРБУ МАЗЕПИ", а глядачі оцінювали, наскільки дівчата це справно роблять і хто саме з них має право пройти у фінал конкурсу краси і виграти головний приз.
«Я прошу подивитися на всіх конкурсанток і визначитися, за який номер ви будете голосувати! А цім дівчинам я бажаю успіху, оскільки у фіналі вони будуть боротися за діамант вартістю 15 тисяч гривень а також путівку до Парижу», - закликала співорганізатор «СКАРБУ МАЗЕПИ-2010» Валерія Кулик.
 ЇЇ підтримав організатор шоу «АВТО DRIVE– 2010» Максим Супруненко, який наголосив, що всі дівчата чарівні, але перемогти повинна найкраща.
«Я не думаю, що хтось міг би обійти дівчат стороною, не подивившись на них із посмішкою. Знайдеться та дівчина, яка виграє головний приз. Вона буде гідна перемоги», - підкреслив Максим Супруненко
 Присутні, в основному чоловіки, відгукнулись одразу. Бажаючих підтримати одну з фіналісток знайшлось чимало. Вони голосували за різних дівчат, але сходились в одному – полтавки найкрасивіші в Україні:
 - Я ще подумаю, подивлюсь, як дівчата танцюють, як вони виглядають.
- Вільна, гра очами, гра тілом, симпатична дівчина!
- За номер 4, темненьку…Гарна така, сподобалась…
- Полтавські дівчата – найкращі!
З такими оцінками і стартувало пряме голосування за фіналісток конкурсу «Красуня СКАРБУ МАЗЕПИ». Згідно з його правилами одна людина може віддати голос лише за одну дівчину при наявності посвідчення особи, якими можуть бути паспорт, права або студентський квиток. Підтримати одну з майбутніх фіналісток бажаючі можуть впродовж 10 днів.
«Голосування буде продовжено в ТЦ «Злато місто» у відділенні "Полтава-банку" до 21 червня включно», - зазначила співорганізатор «СКАРБУ МАЗЕПИ-2010» Валерія Кулик.
А ввечері 21 червня будуть підраховані результати прямого голосування, після чого оголосять імена 9 учасниць, які пройдуть до фіналу конкурсу краси, що відбудеться 27 червня в день проведення в Полтаві наймасовішого квесту України СКАРБ МАЗЕПИ.

Автор: Ольга Подимай, Олександр Чепур, ІА «НОВИНИ УКРАЇНИ» спеціально для ІРТ. wwwnovyny.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 червня 2010, 17:54 | Полтава | Відео
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації