Вхід | Реєстрація

Четверолапі демонстрували

Четверолапі демонстрували
Минулої неділі у Полтаві відбулася всеукраїнська виставка собак. Разом із господарями похизуватися своєю красою і розумом завітали понад 400 тварин 75 порід із Росії та усіх куточків України.
Це ювілейна – уже десята, виставка міського відділення кінологічної служби України та друга Всеукраїнська виставка, що проходила у Полтаві.
На виставці відомі і вже добре знані і зовсім рідкісні породи. Наприклад,
карликових сріблястих  пуделів у Полтаві та інших містах України можна порахувати на пальцях. Ці собаки славляться своїми розумом. Вони здатні запам'ятати більше 300 слів.
Чотирилапі змагалися у конкурсах краси та розуму. Досвідчені судді із України, Росії та Сербії вибирали найкращого представника серед кожної породи.
Також уміння своїх вихованців продемонстрували працівники кінологічної служби ГУ МВС України в області. Службові німецькі вівчарки показали, як виконують команд, шукають зброю та вибухівку, затримують злочинців.
Господарі найкрасивіших та найрозумніших тварин отримали кубки, а їхні   вихованці - пакунки з ласощами.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2010, 12:43 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації