Вхід | Реєстрація

«Крок назустріч» в Комсомольську

21 червня у малій залі виконкому пройшов оргкомітет по організації та проведенню рок-фестивалю «Крок назустріч» та заходів до Дня Конституції.
Міський голова С.А.Супрун наголосив на тому, що всі міські служби мають з якнайбільшою відповідальністю підготуватись до цих заходів та дав доручення щодо їх організації.
Начальник відділу культури і туризму І.І.Зеленська поінформувала присутніх про заходи, які будуть відбуватися в процесі підготовки та проведення фестивалю та Дня Конституції.
26.06.2010 року та 27.06.2010 року у м. Комсомольську Полтавської області зберуться прихильники рок – музики : 15 рок –гуртів з м. Комсомольська, Кременчука , Києва, Полтави, Житомира та м. Суми на молодіжний фестиваль – конкурс рок – музики «Крок назустріч». Основними гаслами фестивалю є: «Рок проти наркотиків!», «Молодь за здоровий спосіб життя!» та «Молодь обирає творчість!».
Організатором заходу є :
   1. Асоціація «Укртурінформінвест» (м. Київ);
   2. відділ культури і туризму виконкому Комсомольської міської ради;
   3. Палац культури і творчості;
Співорганізаторами заходу стануть:
   1. гурт «К92»;
   2. Громадська організація «Культ – тур»
Фестивалю буде надана широка інформаційна підтримка від :
   1. ТОВ «ЦВІТ «Фобос»;
   2. мережі музичних магазинів «МузТорг» (м. Київ);
   3. ТРК «ГОК»;
   4. газети «Телеекспрес»;
   5. газети «Телеекспрес +»;
   6. газети «Громадська думка»
   7. ОДТРК «Лтава» (м. Полтава)
26.06.2010 року у великій залі Палацу культури і творчості відбудеться відбірковий тур. Кращі колективи, які за рішенням членів журі на чолі з головою журі Сергієм Архипчуком (м. Київ) пройдуть до фіналу, братимуть участь у заключному гала – концерті 27.06.2010 року на площі біля виконкому та будуть відзначені дипломами і пам’ятними подарунками.
27.06.2010 року на «Марсовому полі» (площа біля виконкому) прихильників рок – музики чекає великий гала – концерт за участю переможців рок – фестивалю «Крок назустріч» та гостей фестивалю: рок – груп з міста Суми та міста Полтави.
Директор фестивалю, начальник відділу культури і туризму, Ірина Зеленська, зазначає, що молодь міста Комсомольська та рок – музиканти фестивалю зробили крок назустріч один одному, який дав можливість відчути, що сьогодні молодь обирає здоровий спосіб життя!
28 червня на площі біля Палацу культури і творчості проходитимуть урочисті заходи, приурочені до Дня Конституції. З 19.00 розпочнуться виступи художніх колективів Палацу культури і творчості. Міський голова Сергій Супрун виголосить вітальну промову з нагоди свята. Продовжаться урочистості виступом ансамблю обласної філармонії «Полтава»

Автор: www.komsomolsk.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2010, 14:00 | komsomolsk | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації