Вхід | Реєстрація

День молоді разом з проектом «Квадрат успіху»

День молоді разом з проектом «Квадрат успіху»
У День молоді на Співочому полі імені Марусі Чурай у Полтаві телерадіокомпанія «Лтава» влаштувала грандіозний святковий захід – гала-концерт переможців телевізійного конкурсу «Квадрат У» шукає таланти». Він став завершальним акордом вже п’ятого конкурсного сезону музичного молодіжного телепроекту «Квадрат Успіху».
16 тижнів тривало смс-голосування глядачів телеканалу «Лтава» на користь лауреатів проекту «Квадрат У» шукає таланти», яких під час відбіркового туру визначило професійне журі конкурсу.
13 виконавців, один дует та чотири гурти увесь цей час мали ротацію в ефірі телерадіокомпанії «Лтава». 20-го червня прийом голосів був припинений, цього ж дня організаторам стали відомі остаточні дані голосування та абсолютний переможець цього сезону проекту. Ним стала мешканка Нових Санжар  Наталія Камуз. Вона зібрала 2461 голос, зі значним відривом випередивши інших лауреатів. Власний рейтинг лауреати проекту дізналися від організаторів за кілька годин до гала-концерту. Грандіозне дійство, що розгорнулося на сцені Співочого поля у День молоді, виявилося цікавим та довгоочікуваним для багатьох полтавців. Молодь прийшла послухати українську якісну пісню та повболівати за свого улюбленця. Підтримати лауреатів-мешканців районів Полтавщини, до Полтави прибули цілі делегації на чолі із представниками місцевої влади.
Інтригу організатори зберігали до останнього, адже ім’я абсолютного переможця виголосили під кінець гала-концерту. Власне гала-концерт складався із більш ніж тридцяти номерів. Кожен образ, який гляч побачив на сцені, був продуманий та втілений стилістами постійного партнера проекту – салону «Марі» під керівництвом Марини Яриш. Яскраве шоу на сцені допомагали створювати танцювальні колективи «Міленіум», «Тонус» та «Діамант».
Окрім лауреатів глядачів порадували зіркові гості концерту — абсолютні переможці 2-го та 3-го телеконкурсів — Марія Нікуліна та Яна Соломко. Гала-концерт лауреатів проекту «Квадрат У» шукає таланти» був сповнений сюрпризів та подарунків. Путівки до МДЦ «Артек» від головного партнера конкурсу і співорганізатора концерту — відділу у справах сім’ї та молоді ОДА отримали лауреатиwww.ltava.poltava.ua які за результатами голосування посіли 2 та 3 місце – Анастасія Микитенко та Олеся Фаліна, а ще – наймолодший учасник конкурсу — Євген Амаріца. Світлана Денисенко із с.Воскобійники Шишацького району одержала путівку до табору «Молода гвардія». Валерія Дашко, яка посіла 4-те місце, приймала привітання і спеціальний приз від міської влади Полтави. Лауреат Данило Ревека, отримав сертифікат на суму 500 гривень від одного з партнерів проекту – Полтавського Ротарі-клубу, а мешканка Диканьки Олеся Котляревська – сертифікат на тисячу гривень від голови Диканської райдержадміністрації. Гурт «Рекоста», який з-поміж чотирьох гуртів за результатами голосування мав найкращий результат, від управління культури ОДА у вигляді нагороди прийняв DVD-програвач. Для абсолютної переможиці проекту Наталія Камуз найціннішим подарунком стане кліп на одну з пісень, яку виконує юна співачка. Це і є Гран-прі від телерадіокомпанії «Лтава»! Сертифікат на створення кліпу Наталії Камуз вручили генеральний директор ТРК «Лтава» Микола Ляпаненко та керівник проекту «Квадрат успіху» Наталія Іванченко. Зі сцени Співочого поля привітав абсолютну переможицю та всю молодь Полтави із її святом – Днем молоді – заступник голови ОДА Валерій Пархоменко.
Вже 13 років проект Полтавської державної телерадіокомпанії «Лтава» «Квадрат успіху» шукає молоді таланти Полтавщини, підтримує їх та прищеплює молоді любов до української культури, керуючись девізом «Люби своє, українське!»

Автор: www.ltava.poltava.ua, фото - http://poltava.pl.ua/


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 червня 2010, 12:05 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації