Вхід | Реєстрація

Скільки яблук у відрі?

Дуже часто на продовольчих ринках продукцію продають прямо у відрах. Відповідно  і ціну встановлюють «за відро».

Для того, щоб потенційні покупці знали, скільки і яких продуктів вміщається у ємність об’ємом 10 літрів та у 1-літрову банку ми друкуємо спеціальну таблицю.

 

Назва

Вага у кілограмах на відро

Вага у кілограмах на 1­літрову банку

Річковий пісок

14-­19

1.4 -1.9

Риба

7-10

0.7-1

Жито

12.6

1.3

Гранвідсів

14.1

1.4

Огірки

6

0.6

Овес

5-6

0.5-0.6

Тирса

1.5-1.6

0.15

Горіхи

8

0.8

Цибуля ріпчаста

5.9

0.6

Гроші, паперові купюри

4

0.4

Яблука

4.3-5.8

0.4-0.6

Ячмінь

7.8

0.8

Черешня

8

0.8

Чорниці

8

0.8

Сухий пісок

14-16.5

1.4-1.7

Смородина

6.4

0.64

Сіль

10.2

1

Назва

Вага

у кг на відро

Вага у кілограмах на 1­літрову банку

Сніг

1.2-5.4

0.12-0.54

Насіння

3

0.3

Морква

5.6-5.9

0.56-0.6

Мокрий пісок

19-21

1.9-2.1

Малина

5.6

0.56

Борошно

6.3

0.63

Мед

14.4

1.5

Макуха

4 ­ 6

0.4-0.6

Металеві монети

40

4

М’ясо

9.37-9.53

0.94-0.95

Помідори

6.8

0.68

Торф

4-8

0.4-0.8

Бетон

16-24

1.6-2.4

Білі гриби

4-6

0.4-0.6

Буре вугілля

13-16

1.3-1.6

Болти і гайки

14.3-16.7

1.4-1.7

Бітум

10.8-11

1.1

 

23 жовтня 2016 | Категорія: Побут

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації