Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «саша ставицький»

Коментарі користувача
1 ...6 7 8 9 10 11 12
не мішатиме , коли опіблікують і округи , чого їх приховувати , знатимемо , де кого проштовхують.
Що ж так манить в депутатах , що туди пруться люди , яким треба сидіти дома, а то на сесії прийдеться їздити в інвалідних візках.Що так приваблює Ясинську , Свєту Грисенко , Васю Рафальського , Мишка Самойленка , Йосипа Островського ,Віталія Голтвянського.?Людям далеко не по 30-40 , то це буде не райрада , а будинок пристарілих.
6.хряпа
«дні, 07:12 Вставити цитату
Округ 9-Мостовий Ігор Петрович,підполковник резерву,герой АТО,Малкін Роман Васильович,герой АТО,має поранення,Григорьєв Григорій Миколайович,герой АТО,Скрильник Микола Володимирович,Балацький Володимир Семенович,афганці,Лашко Лариса Володимирівна,дружина афганця,Стрюк Іван Якович,фермер,на підтримку ЗСУ віддає 25%прибутку.І це лише 9 округ.Розширяйте світогляд пане Петлюрівець.
7. хряпа /»

Ну якщо видвигати ы жынок , чоловыки яких заслужены , то хтозна що отримаємо.А взагалі не видно повних списків , хто пнеться в депутати , по тому , що бачив , то значна частина хамелеонів.На вибори нема бажання йти при таких списках.
ПРоманові в Кобеляках і Полтавській області суд не виграти.Тут мафія похлєще Сіцілійської.
На кадрі не видно , що це дуже хвора людина.
1.пішохід
«Журналісту слід керуватися виключно законодавством і не порушувати конституційних засад України. Адже стаття 62 Конституції України наголошує: "Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може »

Потрібно відрізняти звинувачення у злочині , від подання правдивої інформації.Автор аповідомляє суспільство про дію , яка відбулася , прикладає до повідомлення відеозапис і фото , тому тут немає порушення закону і Конституції ,Кобеляцький суд виправдає Голтвянського.
35.Самотерапевт
«/ сьогодні, 14:12 Вставити цитату
Від молоді у владу іде Артем Письмак!
»

Династія ?
28.коля педченко
«коля педченко / сьогодні, 10:34 Вставити цитату
Ясинська свої списки на сайті міськради виставила,а інші ховаються,чи на комп з вилами?Можливо,це зробить хтось інший в кого є доступ до секретної інформації.
29. к»

Бачив я ті списки -це чудо , в яке трудно повірить.Света Грисенко -сестра і в міську і в райраду , друг сімї Вася Рафальський , взагалі БЛОК БЕЗРОБІТНИХ І ПЕНСІОНЕРІВ Половина з них з ціпочком , чи на милицях будуть керувати районом та містом.ГОЛОСУЙТЕ ЗА БЛОК БЕЗРОБІТНИХ ТА ПЕНСІОНЕРІВ.ТАМ БАГАТО І ТИХ , ЩО ЗМІНИЛИ ПІДГУЗКИ.
8.Петлюрівець
«Правду каже Саша Ставицький, дійсно Журналіст дуже часто сам собі суперечить та однобоко аналізує подіі і факти ...І дійсно краще обрати саме невідомих нових людей, а якщо й відомих широкому загалу то щоб раніше вони не були при владі чи в »

Справа не в тому , що журналіст сам собі суперечить , він виконує замовлення , подаючи громадянам відомих.Біда наша в тому , що кожний із нас вважає себе самим мудрим і ніяк не допре , що поки оці відомі будуть крутитися у владі , ніяких змін на краще не чекати.Вони кожного разу будуть міняти ПІДГУЗКИ , дурачитимуть нас , звинуквачуватимуть у всих гріхах тих же невідомих , і продовжуватимуть паразитувати.Пордивіться , хто зараз у списках , одні і ті ж особи , дехто зних скоро рачки , але лізтиме в депутати,Є такі , кому вже й більше 60 , а всерівно пруться.Ну от такі , як Копелець , Ісип , Шкарбан і багато інших , міняють ПІДГУЗКИ , але їм страшно відійти в сторону від влади , вони присосалися , як пявки.Оце саме страшне , що народ ніяк не прозріє.
Хотілося б погодитися з автором , але не з усим.Адже Ви сам собі протирічите.Приводячи список самих відомих , Ви не повідомляєте , скільки підгузків змінив Олександр Ісип , чи Анатолій Шкарбан, чи інші.Крім того потрібно сказати , що саме ВІДОМІ довели країну до такого стану. То чи не краще на виборах громадянам подумати і обрати саме невідомих , щоб у нашому житті щось змінилося.
У Олександра Михайловича батько був комуныстом , то чи не проводитиме вын декомунызацыю ы на могилы батька ?А взагалы необхыдно людины мати честь ы гыднысть ы не бути хамелеоном.
А під тією статтею , де було так розмалбовано майбутнє , люди писали , що це афера.Тепер прикладуть всі зусилля , щоб замяти цю халепу.Це перш за все позор міській владі і її виконкому.От вище вже появилися звахисники , які очевидно причетні до цієї афери.Звертаюся до пана Філоненка - опублікуйте ті коментарі у Вашій Ехо.
2.Чудо Юдо
«Якщо я не помиляюся, то за новими законами про децентралізацію гроші, вилучені за акцизні збори бензину, тепер не направляються у Київ а залишаються на місцях + є норми на що ці гроші витратити можна: на дороги.
»

Та по нових законах ще не встигли назбирати.Нові закони-чергове одурманення.Ви бачили , як сьогодні Яценюк радів , зробіть висновки.
Ну таки велика радість , так круто іде підготовка електорату до виборів.Де тільки і гроші взялися? Ура , Ісип наш президент!!!
Це дикість .Цього Слісаренка треба гнати вже в шию.Там і начальник кладовища на такій крутій тачці , мабіть купив на зарплату.Дивує і депутат , що це за обранець , що не рішає питання в міській раді , а розпустив нюні і просить газету допомогти.Боїшся Ісипа , то склади свої повноваження , найдуться люди , які наведуть порядок.Цю сервісну службу - дітище Ісипа , разом із Слісаренком треба давно розігнати. Наживаються на людському горі.
Зверніть увагу на кокарди нових поліцаїв - це за масонів.Відносно меморіалів і екстремалів - це дурнуватий романтизм кількох осіб.У школах ремонти за рахунок батьків , в садочках те саме , на кобеляцьких тротуарах ноги можна поламати ,стадіон майже пустує ,а ці ...... не знають де гроші вкласти. Ну хочете віддати їх Івану Івановичу , щоб потім і вам попало , то придумайте щось інше , щоб була користь і для суспільства , купіть людям лічильники води , або щось інше.Та й коли це водоканал став будівельною організацією? Знову ведете до того щоб в Кобеляках і води не було .А за ці гроші можна полатати і дирки на водогонах.А екстремали нехай ідуть на стадіон , там можна з ума сходити.А О Ісипу пора кінчати з дитячим романтизмом уже ж такі вік не той.
це той ВАЗОН , що 17 років править Кобеляками ?Ігор Миколайович пропонує зайнятись політикою , але таке зараз не можливо , якщо Ви знайомі з законом про вибори. Ця банда узурпувала владу і всякі вибори закінчаться на їх користь .Вони чужих туди не допускають. А оці вазони , фокси - це ті , що встигли примазатись , вони не мають людської гідності , міняють партії , як рукавички , вори і жуліки і ще й називають народ невдахами.Даремно ви так , скоро в народі накипить , що станете ви невдахами , вас чекають сміттєві баки.
52.Гай Фокс
«" роботі. "Податкової" не боїшся, пане К...?»

А ти разоблачитель не боишся , что и тебя разоблачат.Вспомни слова Высоцкого : ясновидцев , как и очевидцев .......... .
Хто знає , оцкей ГЕЙ ФОКС , він гей чи гейша ?Ну далі по темі , потрібно терміново у всих чиновників і депутатів , які закінчували радянські школи і ВУЗИ , забрати атестати про освіту і ДИПЛОМИ , там стоять печатки з гербом СССР , а там намальованот серп і молот та ще й написано ПРОЛЕТАРІ ВСІХ КРАЇН ЄДНАЙТЕСЯ , то це страшніша загроза для безпеки , ніж якась там вулиця ЖОВТНЕВА .А всих без дипломів і атестатів записати в список ідіотів + бібліотекаршу із Н-Санжар і відправити в Сокиряни Чернівецької області пиляти ракушняк і набиратись розуму.
ще потрібно червоні карандаші , а взагалі і червоний колір заборонити , місяць жовтень перейменувати на кастричнік .1917 рік вилучити з літочислення імя ВОЛОДИМИР заборонити ну і т д , уже ж як бути ідіотами , то до кінця.
В Украъні влада довела лікарні до абсурду , ціни на ліки не вписуються ні в які рамки , да і не тільки на ліки , от шахраї і наживаються то на глині , то екстрасенси , то мануальники і жодного навіть не оштрафували , та хочби ж із шахрайства хоч податкі в бюджет платили , а то .......
72.професор
«Якщо два роки тому ви отримували 450 доларів, то вийдете на цей рівень не раніше 2025-2028-го»...»

І скільки людей в Кобеляках два роки тому отримували таку платню-450$ &
Ой СВЄТКО СВЄТКО , ЯК ТИ НЕ РОЗУМІЄШ , ЩО ТАКИМ ЧИНОМ НАС ДУРАЧАТЬ , РАНІШЕ ЗА ГРЕЧКУ , А ТЕПЕР УЖЕ І ЗА ГРОШІ ГРОМАДИ. Купити причіп і про це оголошувати на всю область? Чому не повідомляють наприклад , скільки чиновники спалили бензину на поїздки на роботу , обідати , вечеряти.Там сума значно більша , ніж вартість причіпа.
до виборів готові , яке піклування про громаду.УРАААААА!!!
саша ставицький 12 серпня 2015, 11:52 На тему: Раціональність...
1.Житель
«Влада міста може апелювати, тим, що плануються роботи з благоустрою парку Богдана Хмельницького, але представники влади не озвучують, які суми заплановані для даних робіт, джерела надходження даних коштів і чому вони не виділені разом з коштами на реконструкцію меморіалу, щоб було все раціонально і з»

Якщо все розписати , то не будеможливості вкрасти.Ви пройдіть в Кобеляках по так званих тротуарах , можна ноги поламати.Наші владники забули , що вчора було , а за....ють людям мізки то козацтвом , то дворянством , це щоб їсти не хотілось.Краще б із тих 240 тис надали допомогу тим , кому хочеться їсти.Бачив на ринку стоять картонні ящики , в які скидаються на ВОДУ СОЛДАТАМ АТО , А В Кобеляках романтики - історики створюють меморіали невідомо кому.ВСЕ РАЦІОНАЛЬНО.
1 ...6 7 8 9 10 11 12
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації