Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Slavko»

Коментарі користувача
1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 32
Slavko 1 листопада 2020, 21:25 На тему: Хто і як буде хоронити померли...
12.Borch
«
Цікаво. Законно було приховувати від народу ситуацію в Чорнобилі в 86? Проводити паради під радіацією?»

Тоді все було законно. І трійка НКВД судила законно...
Цікаво тільки, яким чином їхні предки не попали під ті закони ?
Slavko 1 листопада 2020, 21:08 На тему: Хто і як буде хоронити померли...
12.Borch
«не розуміли суті «братерства» з нащадками орди.»

На горю та на кістках будували і думали, воно буде вічне...
Почитайте нормальну історію, а не совкову, стільки було повстань большевизму, а потім триндіть про повалені ідоли, бовдури!

Щодо Чорнобиля - там і пожежі то не було, це доведено. Так що гасили ?
Чи будували ?

Змінено 01.11.2020, 21:13
Slavko 1 листопада 2020, 11:06 На тему: Хто і як буде хоронити померли...
9.Дід Панько
«хто уміє руйнувати»

Я вам можу показати село, зруйноване тими совками на початку їхньої окупації. Воно було пограбоване, розстріляне, заслане. Як і вся Україна. Може, ви про це не чули ? Поблизу збудоване нове, внизу, вода близько, хати холодні і сирі, в погребах - вода... але за наказом. А хто будував ? Мабуть, комуністи із Лєніним... А хто мости і заводи підривав разом з людьми перед приходом німців ? Будівники-комуністи ? А які права мали реальні будівники комунізму без паспортів ? Які мали зарплати ? – Палички в журналі?
У вас свідомість затьмарена, вам важливіші пам’ятники злочинцям світового масштабу, а ніж пам’ять про свій народ, в усіх бідах ввижаються винними патріоти та націоналісти, а скажіть, коли вони були у нас при владі? І взагалі, коли вони були живими ? Де наприклад Чорновіл, де Музичко ? По- вашому, це вони вам життя погіршили і беззаконня розвели ?
Зайдіть до найближчого райвідділу, прокуратури чи будь-куди, хто там сидить, чиї діти та онуки ? Прізвища ті самі. Так у них і питайте, чому так живем !
Це вам і є наслідки совкового режиму, а у вас винувата якась Європа...

Доречі, ви ж не раз голосували за ставлеників олігархів, це ж ім нібито диктує ціни Європа - так з них і питайте, чий газ, чия труба, чий завод, чому все платно ?
Як тільки почнете їх про це питати - зразу й стане видно, хто усравсь, хто будує і хто руйнує
Slavko 31 жовтня 2020, 20:47 На тему: Хто і як буде хоронити померли...
6.Дід Панько
«В дуже поганому «совку» було гірше, саме так кричать пАтріоти»

Ще один! Совок у голові - це діагноз, давно відомо. Так проблема не в патріотах, а в ідіотах, які тепер обирають владу, а всю вину звалюють на патріотів. І в більшості тих ідіотів - совок у голові замість мозгів. То обирали, щоб не було війни, то знову..., то на зло баригам - проголосували за д3білів ... Головне - щоб не за патріотів. Так при чому тут патріоти, якшо у вас весь час совок ??? Хто знову всравсь!?...

Змінено 31.10.2020, 20:53
Slavko 31 жовтня 2020, 20:29 На тему: Хто і як буде хоронити померли...
4.orakul
« пАртрет щирих українців. Картина маслом, так сказать. І в цьому сенсі те, що вони самі витворяли в 33-му»

Це ти не своїх родичів маєш на увазі ? Дивись, у тебе вони і зараз десь при кориті знаходяться і мають круглі, цинічні пики. Ще й тебе шиз1ка спонсорують, шо в тебе тільки й роботи тут як паскудити.

У тому і вся справа, що все з 33-го почалося...
Мову то ти ніби вивчив, але українцем так і не став. Вас таких багато із патологічним комплесом неповноцінного українця. Мабуть, генетика кульгає, переселенці ...
Але дуже позажиралися на українському хлібові. Ну нічого, ніщо не вічне.
Це - контори для морального приниження рабів. Там усіх обзивають боржниками, в кожного є свій номер, вічна черга і віконця з задвижками, обслуговування тюремного типу... А оплата - узагалі за розподіл належного їм же газу ...
Це дно, і глибше просто нікуди, а ми рухаємось ...
Slavko 30 жовтня 2020, 10:52 На тему: Газ у листопаді подорожчає біл...
Питання 1 :
Хто має право власності на природній газ ?
Питання 2 :
Чи має право власності акціонерне товариство на газову мережу населеного пункту та на земельну ділянку, на якій побудована мережа ?
Питання 3 :
Хто є кінцевим отримувачем прибутку, отриманого за послуги ? Як його прізвище ? Де зареєстровані ці доходи ?

Для годиться, засоби масової інформації також мали б про це нас інформувати ...
Slavko 26 серпня 2020, 20:51 На тему: Один худий верблюд проти сотні...
14.orakul
«Копелець збудувавав вже мером дитячий парк чи як там його назвати. Тепер там дніми малюуи й дорослі тусуються. Все. Більше в Кобеляках ніхто нічого»


Давно сюди не заходив, а тепер в шоці !
Той держиморда випиляв пів парку щоб поставити там платні батути, з яких йому точно - капає ! Остальним деревам теж скоро п***дець. Це - таке велике, історичне будівництво Копельця ...
А цей совдеповський пенсіонер ще й хвалить його, величає !
Ти подивись он, плитка вже вся покришилася, нехай уже дорош нову кладе !
Slavko 28 липня 2020, 00:08 На тему: У Полтаві ВАЗ врізався у Toyot...
1.Седой
«перевернул, КРУЗАКА! Русская сила :)))) А если танк? :)))»

Вали звідси
Дивний цей сільський голова : про самозахвати - не знав, про нові збори нічого не знав, що скрепки дала сільська рада - не знав... У Сухинівці давно поселивсь полтергейст, а він - нічого не зна.
У тих таки оголошеннях про збори, які розклеювали якісь бабаї, ідеться про ще якесь роздавання земель державної власності. На зборах - теж говорили про землю і про таких-пересяких активістів... Аж тут сільський голова, який перебуває у відпустці - днями збирається зустрічатися з керівництвом Форасленду ... І МОВА у них уже ЙДЕ про дві сотні гектарів ! ... Тільки чомусь про це ми дізнаємось із газети...
Ну тоді йому частіше треба писати у газеті про свої наміри, зустрічі й таємну діяльність, а не винити активістів у фейкових самозахватах ! Бо може, це сільський голова - фейковий ? А може, у них йде не мова, а ЗМОВА ?!
Доречі, вони вже всіляко лякають активістів : сухинівська контора - якимись хлопцями, що можуть найняти, а форасленди - пишуть в суд про посягання активістів на їх честь і гідність на 100 тисяч гривень... Ось насправді у кого скрізь фейки і маразми і землі ніяк не наїдяться !

Змінено 11.07.2020, 00:22
Slavko 27 червня 2020, 21:31 На тему: Розберемося з непорозумінням м...
2.Selena2017
«яке тут "обгрунтування"?»

Доставка належного споживачам газу... Саме ці слова є у договорі про розподіл природного газу. Отже, за доставку тепер платіть два рази !
Це таке справжнє "обгрунтування".

Ця "партія ЗЕлених" вже всіх переплюнула !
Дивимось далі "кватал-кевеен", ЗЕ-лохи .
Slavko 27 червня 2020, 20:51 На тему: Розберемося з непорозумінням м...
ПЛАТА ЗА ГАЗ - ЦЕ ДОБРОВІЛЬНА ПОЖЕРТВА Фірташам, данина великим панам, спонсорство кіпрських офшорів...
Не треба вам платити за газ ! Конституція України (головний закон України), так званий Кодекс газорозподільних систем (який нічого нікого не зобов’язує без договору), сам ДОГОВІР РОЗПОДІЛУ ПРИРОДНОГО ГАЗУ (фактично - договір про надання платних послуг трубою) -
говорять, що ВЛАСНИКАМИ НАДР (природній газ і т.ін.) Є НАРОД УКРАЇНИ, громадяни, споживачі природного газу є його власниками. Це не божевілля, це там написано !
Але, дякуйте своїм обранцям, які вішають вам локшину і тим, хто відрізає газ !
Вас обзивають боржниками, бо ВИ - ЗАБОРГУВАЛИ ПАНАМ !

А хто є власником, наприклад, газорозподільної мережі у окремому населеному пункті, як вони здобули мережу у власність - це також завжди великі питання, без відповідей...
Тож кому і за що треба платити та ще й два рази !?
Ця держава давно приватизована і її закони - не для всіх.
Slavko 25 червня 2020, 23:30 На тему: Святкування дня міста Кобеляки...
8.Седой
«чому він на коні, а не хтось із вас. Старт для всіх в 90-і був приблизно рівним»

То від того ти й посідів, як у 90-тих почав страну дерибанити ? А тепер в усьому винуватих і крайніх шукаєте. Знаємо багато таких, хто «піднявся» ...
Slavko 23 червня 2020, 12:11 На тему: Святкування дня міста Кобеляки...
5.Fuks
«День города 400 годков мер придумав.Да святкувать треба»

Саме місто (город) ще козаки будували, пишуть, що 1610 року. Тоді городилися частоколом саме від таких татарських варварів, як тепер при владі, що тільки й знали - лізти на готове, грабувати, нищити, палити, красти і так далі. Видно це тих самих нащадки керують, от і маємо. Відповідне й свято - день приливання дерибану, чи не так ?
Які ж це українці ? Ну хіба за паспортом. Нема українців, нема української влади ! Котимось далі - папуаси обскакали, остались монголи, будем перші ззаду...

Змінено 23.06.2020, 12:16
Slavko 22 червня 2020, 23:32 На тему: Святкування дня міста Кобеляки...
День деградації Кобеляк ! Знову мавп на сцену, за сто тисяч !? То наркомани, то мавпи, то цигани якісь із позабіликів, які нічого не вміють. Вже навіть мєнтовські діти повиростали з надувних батутів, шо далі будем робити – самим на батути залізати ?
Кому нужні ці праздники, бабло і так можна украсти !
Slavko 29 травня 2020, 21:14 На тему: Чергова битва за землю: цього ...
Оксана форасленд випустила відео, на початку якого називає себе самою класною дівчиною, а у кінці говорить про свої плани на майбутнє – це ринок землі, у тому числі з міжнародними... сама не знає.
Говорить криво, дешево і деякими шахрайськими прийомчиками, але зрозуміло одне, що її завдання перед хазяями – це підготувати під викуп якнайбільше землі !
Не думав, що так відразу візьмуться за нашу землю. Дякувати голові сільради.
Slavko 29 травня 2020, 00:34 На тему: Чергова битва за землю: цього ...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
29.Fuks
«там для прокурора,полісменів,дбр і прочих нахлебників роботи не на одну зірочку.але нічо не буде.Країна корумпована котиться в прірву.»

Істинно. Ходив і в прокуратуру, вони в приміщення не впустили, вишйло якесь чмо, ШОкнуло, нарозказувало якоїсь маячні і питало, чи я був у приватного адвоката, вбачає, дивлячись у небо, якісь цивільно-правові правовідносини і пропонує йти в безоплатну правову допомогу... А у нього нібито невистачає повноважень... Це стандарт прийому кобеляцької недопрокуратури.
Slavko 23 травня 2020, 17:17 На тему: Чергова битва за землю: цього ...
6.микола козак
«А що ж поліція , чи це не їх компетенція?»

Пан слідчий Чернявський, схоже зовсім не компетентний, бо наступної ночі вони знову землю орали. Просто Володя із Гупалівки щось йому нашептав тоді.
Slavko 23 травня 2020, 11:05 На тему: Чергова битва за землю: цього ...
3.микола козак
«голова сільради просто забув прочитати земельний кодекс і можливо забув не в інтересах Сухинян.От тільки вражає , що вийшли боротись за землю тільки кілька чоловік , а не все село»

100 тисяч на лапу ціна питання. Поняли. А де те село ? Фермерів вона нагнула - мовчать, за інших - і мови нема. Там землю вже й сіяли, а деяким навіть і не снилося, шо його завтрішню землю сіє якась там Оксана... Вона так серйозно налаштована, що може й договори без них підписати і документи на земельку отримати. А вони все надіються на голову сільради, що не продасть їх... Дарма.
Slavko 20 травня 2020, 00:42 На тему: 9 травня - про що ви пишете???...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
5.orakul
«купа нащадків зрадників і колаборантів диктують усьому народу своє тіпа волю. Це проти такої тіпа демократії повстав Донбас і Крим і вина їх втрати на свідомих пришелпках»

Ти і є той найбільший пришелепок, треба тобі в Гаагу - прокурором там робити, тільки українців нізашо судити, можна тільки ватніків-душогубів, тіпа таких як у деленер поназлазилось...
Твоя ватна Пабєда - вона існує тільки у ватній голові, а для українця, Пабєда, коли твій вождь - сталін, безпосередньо причетний до тієї війни, який погубив число людей на кілька нулів більше, у тому числі твоїх рідних... Окупація царською росією УНР - ростріли еліти, художників, письменників, піснярів, бандуристів, руйнація церков, голодомор із викачкою хліба, цінностей і всього, колективізація... Це неможливо продовжувати ! Питання : ти хворий, чи прикидаєшся ? І чого срака весь час димить від Вятровича ? Хочеш - святкуй собі ! Євреї особливо не забороняють, а націоналісти - уже звикли до таких невиліковно хворих, тільки пальцем покрутять на вас дурних.
І тут виявляється, що скоріше - твій дід сидів у схроні, це у кращому випадку ! Або щось гірше, а потім - дурня валяв, так як ти, мов то був не він...
То яка тут у чорта перемога ? Коли красна армія тікала ще у 41-му, зриваючи і спалюючи всю інфраструктуру і підприємства ? Разом з людьми?
Свідомість і кацап або місцевий ватнік - це поняття із різних світів, із паралельних! І вони не перетинаються, тому і не тягніться і не чіпляйтесь до свідомих.
Ну як іще можна конкретніше це пояснити ватніку - те, шо він - ватнік !???
Slavko 12 травня 2020, 18:43 На тему: 9 травня - про що ви пишете???...
фото додається : Посилання на www.facebook.com
Slavko 12 травня 2020, 18:33 На тему: 9 травня - про що ви пишете???...
и формами дана сверху, она навязывается, контролируется и финансируется, а все тормоза и нравственные ограничения, еще остававшиеся у давно нездорового общества, сняты. Отсюда и "можем повторить!" у людей, ничего о настоящей войне на знающих и вообще ни на что толковое не способных, отсюда и младенцы в подгузниках цвета хаки, отсюда и гордое «трофейная!» на немецких авто, полностью оплаченных их владельцами немцам за разработку и производство, и зассанные бомжи вперемешку с домашними животными и голыми девицами из стрип-клубов в гирляндах георгиевских ленточек...

Начинали со слез над похоронками, с миллионов костылей у кроватей инвалидов, с реальным знаменем над настоящим Рейхстагом, а закончили пошлым балаганом на костях:
Slavko 12 травня 2020, 18:32 На тему: 9 травня - про що ви пишете???...
ода, с полным прекращением огня в 23:01. Весь мир отмечает победу 8 мая, мы - 9 мая. При этом Указ о прекращении состояния войны был принят Президиумом Верховного совета СССР лишь 25 января 1955 года...

Став выходным днем в 1965 году, 9 мая начал свою долгую трансформацию из дня скорби, через день памяти, к празднику. Став праздником, он потерял первоначальный смысл, лишился своей сути. Сегодня 9 мая - это главное политико-идеологическое мероприятие страны, монополизировавшей победу во Второй мировой войне (сознательно забыв два ее первых года, во время которых братались с агрессором), ставшее стержнем бесформенной национальной идеи для нации, совершенно не способной ответить на современные вызовы и поэтому вынужденной черпать остатки самоуважения в мифологизированной и искаженной истории.
Мы не знаем точного числа своих погибших: у американцев число без вести пропавших исчисляется десятками, у англичан - сотнями, у нас - сотнями тысяч... Мы так и не смогли обеспечить всех ветеранов квартирами и нормальными условиями, мы регулярно, аккурат к 9 мая находим очередную порцию костей, пролежавших под открытым небом более 70 лет, но мы исступленно "помним", и даже уже "можем повторить". И чем дальше от нас то время, чем меньше действительных участников войны, тем больше мифов и ряженных "ветеранов". В этом году мы докатились до шоу взятия фанерного Рейхстага, о котором было всерьез доложено реальному министру обороны...

Сегодня, с подачи нынешней российской власти празднование 9 мая стало политической акцией, способом выражения верноподданических чувств, демонстрацией обращенного в прошлое патриотизма. И чем истеричнее отмечаешь и празднуешь, тем больший ты патриот и тем сильнее любишь Родину. Первоначальная суть, страшный исторический смысл этого дня уже никого не волнует, скорбящие вымерли вместе с реальными ветеранами, а насаждаемый сверху патриотизм и демонстрируемая в ответ преданность границ не имеют. Установка праздновать и отмечать любыми средствами, способами и
Slavko 12 травня 2020, 18:30 На тему: 9 травня - про що ви пишете???...
Знову для вати.
Vadim Lukashevich
8 травня 2017 р. ·
До 1965 года день Победы не праздновали. За первые 20 послевоенных лет был только один Парад Победы 24 июня 1945 года, да иногда - салюты. Слишком хорошо помнили, какой на самом деле была эта война. Слишком много послевоенных калек и инвалидов было на наших улицах, слишком сильна была боль утрат. Слишком остро стоял молчаливо-кричащий вопрос - почему такие колоссальные потери, почему враг продвинулся так далеко, почему воевали так долго, кто виноват в настолько высокой цене этой победы? Слишком много было живых свидетелей этой бойни, для которых главным стало "Это не должно повториться!" Слишком много было людей, для которых похоронка - это не безликая бумажка из семейного архива, а страшная замена родному человеку.

До 1965 года день Победы не праздновали - потому что праздновать было нечего. День 9 мая 1945 года не был праздником, в этот день люди не веселились - они плакали от того, что все это, слава богу, наконец-то закончилось, что больше не будут гибнуть их близкие - те, у кого они еще остались, а те, у кого их уже не было - смотрели сквозь слезы на дрожащие в их руках похоронки. В этих слезах было многое, но в них не было радости или счастья.
9 мая - это день скорби по почти тридцати миллионам погибших и десяткам миллионам покалеченных;
9 мая - это день памяти о преступно-бездарных решениях руководства страны, приведшие к таким жертвам и потерям;
9 мая - это свидетельство того, насколько власти порой наплевать на свой народ, являющийся для нее всего лишь средством выживания и расходным материалом в военное время и способом откорма в мирное;
9 мая - это подтверждение того, что наш народ сможет, если захочет.

С 1965 года, когда число ветеранов и скорбящих стало меньше, день 9 мая стал выходным. В этом с самого начала была ложь: нацистская Германия безоговорочно капитулировала в 02:41 7 мая 1945 года, но по требованию Сталина, который отказался ее признавать, капитуляция была подписана вторично 8 мая 1945 г
Slavko 7 квітня 2020, 18:00 На тему: Жоржик чи Президент...
29.Седой
«ПОезд М-Кремю еще ходит? Хотя и там проводники боятся»

Та їздять твої заліщани туди-сюди, ніяка холера їх не бере !
1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 32
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації