Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Adekvatov»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 10
3.Гнатович
«В украинский свидомий есть все! »

Таки да. Одна із свідомих партій називається УКРОП. Явно російська назва, бо на україні є КРІП а не УКРОП. А ще там стебельця з того уропу дуже на менору схожі. Але свідомі проковтують, бо теж партія хазяїв. Та й та ж сама партія Свобода мала б називатись ВОЛЯ.
2.Dana77
«Видно, автор втратив «чуйку» на ворога, як тільки каску зняв.»

В нього чуйка не на ворога, бо він зна, що ворог надуманий, а чуйка на хазяїв. Слово НАДЕЖДА хазяї читають як адже-Дан. Ну це така сама історія як і з кіборг-гробік. Дан - пятий із синів патріарха Іакова родоначальника одного із Колін Ізраілевих. Ну а далі там ціла талмудистика йде і розсужадть тут про це не формат.
Adekvatov 2 березня 2018, 15:52 На тему: Про Сейшели, чорну ікру і залі...
12.1juriy
«Я так думаю, що всі ті нещасні з Бєлгорода в Полтаву потікали "Рузький мір" пропогандувати.»

Якщо ти щось думаєш, то із цього ніяким боком не витікає, що так є насправді. Індукію і дедукцію ще повчи. Вже пів України розїхалось по заробітках, а ти все ще не бачиш реальності, все ще в ілюзіях живеш. Чи може ти тут тупо шекелі заробляєш, вводячи людей в оману.
Adekvatov 2 березня 2018, 15:47 На тему: Про Сейшели, чорну ікру і залі...
11.1juriy
«Як би ви москалики не бісились а тут буде Україна незалежна від росії.»

України тут не буде, тут буде хазарський каганат. А такі як ти будуть робочим бидлом. Ось тобі фрагментик із вашого ТСН де ведуча каже: "Найбільший в світі єврейський центр відкрили в Дніпропетровську ...". Це не я придумав, це кажуть по укроновинах. І от тепер включи індукцію і дедукцію про які ти розсуждаєш і дай відповідь на просте запитання: чому Дніпропетовську? Тут що, Земля обітована, тут сінай чи палестини, чи тут найбільше у світі євреїв проживає? Посилання на ru.tsn.ua
Adekvatov 2 березня 2018, 14:50 На тему: Про Сейшели, чорну ікру і залі...
10.земеля
«Дядя будь внимателен это не Гнатович сказал, это ляпнул Юрий с номером 1»

Замечание принимается. Я ошибся или какой-то глюк с сайтом. Думаю Гнатович мою ошибку поймет и не обидится. Он же не из свидомых, которым хоть кол на голове теши, а они все равно не понимают
Adekvatov 2 березня 2018, 14:47 На тему: Про Сейшели, чорну ікру і залі...
4.Гнатович
«Так что, боюсь, из хохлов и кацапов быдло отнюдь не кацапы.»

Таки да.
Adekvatov 2 березня 2018, 14:17 На тему: Про Сейшели, чорну ікру і залі...
2.Гнатович
«Як на мене краще мати справи з американцями ніж з російським бидлом.А як міркуєте ви?»

Дядя, вивчай матчасть. Розберись де світове зло береться. Тут давав колись ссилки на лекції Петрова, захочеш сам знайдеш, повторяти не буду, та й безтолку, бо ви інформацію з російських джерел не сприймаєте в силу блоку в мозгах, тому даю ссилку на американське кіно, може це сприймеш. А ще подивись послання Путіна до федеальних зборів. Ви й досі не второпаєте, що ви нікому не потрібні. Йде велика глобальна гра, яка викине вас на узбіччя історії, як викидають використану шалаву із фури. Світ скоро почне змінюватись шаленними темпами, але вам не дано це зрозуміти. Посилання на www.youtube.com
Adekvatov 2 березня 2018, 10:43 На тему: Про Сейшели, чорну ікру і залі...
Виходить так, що совок вертається. Знову стали черги появлятись. А хто знає, де у нас осетрові ловлятся? Колись були у Дніпрі, та тільки було це за царя Панька. Це я до того, що чорну ікру ми купуємо у агресора. А коль так, то хто ж її поїдає? Патріоти її їсти не можут за визначенням, бо які ж тоді вони патріоти. Євреї її також їсти не повинні, бо вона не кошерна. По логіці виходить, що українські магазини продають ікру агентам Кремля і сєпарам. Куди тільки СБУ і вяторвичі дивляться?
10.vov
«Він був запущений давно і після Майдану не припинився. Так буде точніше.»

Так буде точніше. Але до майдану, ще можна було піти іншим шляхом, якби у нас були адекватні керівники, які б думали не про власну кишеню, а про державу і народ. Зараз вже нічого зробити не можна. Як писала Тетяна Монтян: Государство Украина было уничтожено на майдане.
10.vov
«З іншої сторони ми самі винні, раз дозволяли і дозволяємо це робити»

Ясна річь - ворогів треба шукати у дзеркалі.
Adekvatov 1 березня 2018, 20:41 На тему: Для чого нам потрібна історія?...
37.1juriy
«Дедукція.Cр.зарплата в 2018р 7479 грн.»

Середня зарплата взагалі ні про що не говорить. Це із серії - хтось їсть капусту, а хтось мясо, а в середньому виходять голубці. Для оцінки треба брати мінімальну зарплату. Тут хтось заікався про математику.
Як люди не поймуть, що вони своїм майданом запустили процес знищення України і українців. Вже пізно пити Боржомі. Нас нищитимуть поки не знищать. Розрулити цю ситуацію нікому. У нас немає національної еліти а сам народ ні на що нездатний, він як тупі вівці.
Adekvatov 1 березня 2018, 19:24 На тему: Для чого нам потрібна історія?...
35.1juriy
«Дедукція.Cр.зарплата в 2018р. 277$.»

Це не дедукція а індукція. Дедукція це - долар є світовою валютою, до якої «привязали» гривню. Якщо це зрозуміти, то нічого далі і розсуждать, бо все стане зрозумілим. Стане очевидним і те, що пенсії і зарпалати "чесна і європейська" влада не добавила а навіть не індексувала чи компенсувала, чи як там хоч назви, до домайданного рівня. А якщо зрозуміти, що зелені папірці друкує світовий кагал, то ще більше розвидниться. А щодо історичних граблів є хороше і начебто зрозуміле навіть для школяра відео Посилання на www.youtube.com
Adekvatov 1 березня 2018, 18:34 На тему: Для чого нам потрібна історія?...
30.1juriy
«Володіти треба обома методами — індукцією і дедукцією, бо вони взаємодіють, ніби перевіряючи один одного і таким чином утримують нас від помилок у пізнанні дійсності»

Та володіти треба всіма методами. Найкраще було б вивчити логіку. Ссилку на підручник я тут давав.
Не зважаючи на те, що все у світі взаємодіє і взаємопов’язане, ці два методи суттєво різняться. Ось примітивне, не повне визначення методів.
«Дедукция это– способ рассуждения от общих положений к частным выводам. Дедукция даёт стопроцентную гарантию правильного заключения (при достоверных посылках). Дедукция из истины даёт истину.
Индукция – способ рассуждения от частных положений к общим выводам. Индукция даёт не достоверное, а вероятностное знание, нуждающееся в проверке.»
Отже перший спосіб завжди приводить до правильного висновку, а другий спосіб – ні. Тому його часто використовують для маніпуляції. Приклад: Порошенку дали шеврони і паспорти громадян РФ, які, може дійсно, знайшли на Донбасі. І він із цього робить висновок, що Донбас окупований Росією. Це помилковий висновок. Він чимось нагадує відомий одеський анекдот. Сара питає Розу: Що трапилося, у вас хтось захворів? Роза: З якого дива ви так вирішили? Сара: А я бачила, як вчора від вас виходив лікар. Роза: Слухайте, я бачила як від вас виходив полковник, так я ж не галасую, що війна почалась. Свідомі заспіль потрапляють у такий розводняк, тому що їхня каструля не може мислити від глобального. Якби вони мислили від загального, то їх не можна б було розвести і вони б чітко уявляли, як Україну використовують у боротьбі проти Росії. Після повалення Росії наступить черга і українців. Про це чітко написано і у Сталіна, і у Гітлера, бо обидва вони були втягнуті в такий самий глобальний сценарій, який грається сьогодні, і обидва чітко це розуміли. Але їх ніхто не читає. Це щодо граблів історії, про які тут вели розмову.
Adekvatov 1 березня 2018, 12:16 На тему: Для чого нам потрібна історія?...
16.Vlada82
«Тут з двох одне: або Олександр грає на публіку, або в нього настало прозріння. »

Ну я ж автора не знаю. Судю по тексту. А ви докопайтесь до істини і нам скажете. Може то взагаі такий хід конем з його боку - підготовка громадської думки до зміни ним тюбетейки.
Adekvatov 1 березня 2018, 12:11 На тему: Для чого нам потрібна історія?...
7.Beri Mor
«Так а я ж про що?Німці,замість того,щоб знищити партизанів,підло,як шакали винищили цивільне населення.»

8.1juriy
«Так а я ж про що?Партизани,замість того,щоб знищити німців,підло,як шакали знищували продовольство зібране в селян.»

Який гарний логічний парадокс. Так хто кого повинен був знищувати, і хто правий, а хто ні? Для розвязки задачі треба розсуждати не так як свідомі - від частного до загального, або висмикуючи фагмент, а розсуждати треба від загального до частного. Тоді стане зрозумілим, що таки німці напали на СРС, Р а не партизани. І німцям було по барабану кого нищити. Вони нищили словянські народи за принципом - чим більше тим краще. Їм все одно - руські, білоруси, великі укри, партизани, селяни, військові. Ну а в даному конкретному випадку вони ще й «виховували» населення. Їм не так важливо було знищити партизан, їм було важливо показати місцевому населенню, що їм буде за допомогу партизанам.
Adekvatov 1 березня 2018, 12:02 На тему: Для чого нам потрібна історія?...
9.земеля
«Так что теперь? »

А то теперь, что почему же тогда у свидомых русские во всем виноваты? Почему тогда революцию называют русской, когда она не русская? Ну хотя бы эти вопросы, дабы дальше в дебри не залазить и не вызвать возмущение у представителей богоизбранной нации. Кстати, а нации ли? А народа ли? Земеля, ты плаваешь в «вечном» вопросе, о котором не принято говорить. Вот есть очень интересные рассуждения на этот счет. Посилання на catmotya.blogspot.com
Adekvatov 1 березня 2018, 11:43 На тему: Для чого нам потрібна історія?...
О, блін, поки писав, а вони вже тут як тут.
Adekvatov 1 березня 2018, 11:41 На тему: Для чого нам потрібна історія?...
2.Beri Mor
«Може досить наступати на одні й ті ж граблі?»

Для українців граблі - то святе. Щас ось набіжать сюди селени і інші свідомі критики.
Adekvatov 1 березня 2018, 11:40 На тему: Для чого нам потрібна історія?...
2.Beri Mor
«До речі,сьогодні чергова річниця корюківської трагедії,де наші теперішні друзі німці разом з угорцями вбили 7000 мирних людей,включаючи й немовлят»

Та свідомі про це мовчать, як у рот води набрали. А якщо їх починаєш запитувати, то вони винять в усьому партизан. Та й як вони будуть це афішувати, коли для них війна була, мовби, для відновлення їхньої державності. Ну, блін, як і зараз. В червні 41-го вони самі писали "Відновлена Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціялістичною Велико-Німеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера творить новий лад в Європі й світі.." От і натворили. І продовжують творити. Свідомі зараз більше переймаються увіковічненням холокосту, для них це набагато важливіше. А на українців їм глибоко плювати, хоча зовні вони начебто за українців. Ну це така метода лохотрону. Не знаю, чи правда, може хто просвітить, знайомі розповідали, що у Гадячі, на місці урочища "Зелений Гай" чи "Лесин Гай", там садиба матері Лесі Українки, тепер буде памятник холокосту і гоцман вже там і вертолітну площадку збудував для високих гостей із усього світу. Ясно, що вшановувати память загиблих треба, але треба й загиблих українців вшановувати. А кінчиться це тим, що буде там суцільний меморіал, а від Лесі Українки й сліду не лишиться. І все це зроблять свідомі поцріоти
Adekvatov 1 березня 2018, 11:15 На тему: Для чого нам потрібна історія?...
2.Beri Mor
«Для чого історія?Щоб не повторювати помилок минулого»

«История ничему не учит, а только наказывает за незнание уроков», - писав відомий історик В. О. Ключевский. А оскільки він був москаль, то його свідомі не читають.
2.Beri Mor
«революції,і минула і теперішня-як під копірку.І ту і цю заколотили жиди.»

А спробуй оце втокмачити свідомим у каструлі. Вони поваляли памятник Леніну, який на їх думку зробив революцію. Та який нах Ленін, коли Достоєвський писав «Интернационал распорядился, чтобы еврейская революция началась в России. И начнется… Ибо нет у нас для нее надежного отпора ни в управлении, ни в обществе" «Евреи всегда живут ожиданием чудесной революции, которая даст им свое «жидовское царство». Выйди из народов и…знай, что с сих пор ты един у Бога, остальных истреби или в рабов обрати, или эксплуатируй. Верь в победу над всем миром, верь, что все покориться тебе". На момент написання цих строк Ленін ще й читати не вмів. Критикуючи Леніна свідомі чомусь бояться критикувати Троцького. Та вони його взагалі не знадують, наче його і не було. Ясно, що Ленін, на відміну від Сталіна, фігура складна і неоднозначна, але саме вони створили Україну в її нинішніх кордонах.
Adekvatov 1 березня 2018, 08:12 На тему: Для чого нам потрібна історія?...
Адекватна стаття. Може дійсно, ще не вмерла... якщо не в усіх криша поїхала.
Adekvatov 28 лютого 2018, 18:43 На тему: Убивство в Кишеньках...
1.Selena2017
«Аби нещасний ...
Одне слово , а вже надає повідомленню відповідного забарвлення.»

А по вашому, треба було писати - щасливий?
1.Zorn
«Куди не глянь, кругом новини рясніють повідомленнями: ріжуть вдома, ріжуть на вулиці, ріжуть на автозупинках та вокзалах, ріжуть на роботі, ріжуть»

Це така тахнологія, яку завжди використовують професійні революціонери для маніпуляції отарами. "...на все это надо смотреть и с медицинской точки зрения. Именно, именно – с медицинской! Потому что у многих граждан еще недавно великой России в несчастных головах происходит такое… Постоянная сшибка процессов возбуждения и торможения. Быстро приводится в расстройство нервная система населения, это почва для, сплошных неврозов. Вся страна – неврастеники….. Разве можно втолковать им. Что они играют с огнем, что в таком состоянии в деятельности мозга возникает парадоксальная фаза: мозг плохо реагирует на сильные стимулы – на окружающую действительность, зато на более слабые раздражители – на слова – реакция усиливается?
… и вот результат. К седьмому – восьмому году революции у многих просто утратилась восприимчивость к действительности, но обострилась восприимчивость к словам. Их условные рефлексы (уж Павлову то поверьте) скоординированы не с действительностью, а со словами. Слова значат больше чем факты.."(И.Павлов, физиолог)
1.Zorn
«Нащо людям скільки зброї?»

Та скільки там тії зброї. У середньої руки атошника більше, а тут - начальник відділку поліції. Сам бог велів.
1.Zorn
« зброї невідомого походження»

Чого ж невідомого походження. Російська зброя, від агресора. Видно поліціянти не дуже свідомі, видно ще при ригах служили.
1.Beri Mor
«Трупи є,причин смерті немає»

Слєдаки слабі. Все ж очевидно - рука Путіна.
1 2 3 4 5 6 7 ... 10
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації