Вхід | Реєстрація

У одному із миргородських магазинів викрали манекен

У одному із миргородських магазинів викрали манекен

Нещодавно, до чергової частини Миргородського міського відділу міліції з письмовою заявою звернулась 37-річна жінка (місцевий приватний підприємець) з проханням прийняти міри до невідомої особи, яка на центральній вулиці Миргорода, перед входом до її магазину викрала манекен, на який була одягнута жіноча сукня.

Правоохоронцям стурбована продавчиня магазину пояснила, що поки вона відволікалась на покупців, невідомий чоловік нахабно ухопив манекен з одежиною і втік. Власниця магазину одразу помітила протиправні дії зловмисника. Та молодик із вкраденим швидко побіг геть. А потерпіла одразу звернулася за допомогою до міліції.

Правоохоронцям продавчиня досить чітко описала зовнішність крадія. Це дало змогу миргородським розшуківцям швидко встановити та затримати зловмисника. Ним виявився 35-річний миргородець. Як з’ясувалось згодом, викрадений манекен грабіжник викинув на смітник, а жіночу сукню прихопив із собою. На щастя, він не встиг її продати, тож її вже повернули власниці магазину. До речі, чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку чужого майна та незаконні операції з наркотичними засобами, проте відповідних висновків не зробив, за що і поплатився.

Наразі слідчим відділенням Миргородського МВ по даному факту порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно) і підозрюваний перебуває на підписці про невиїзд.

Тепер йому загрожує до 5-ти років позбавлення волі.


Автор: Лариса Петренко, помічник начальника Миргородського МВ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2012, 12:46 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації