Вхід | Реєстрація

«Матеріальна допомога» для шахрайок

«Матеріальна допомога» для шахрайок

Вранці 29 травня до чергової частини Автозаводського райвідділу міліції звернулась 90-річна жінка, яка в розгубленому стані одразу не могла сформулювати, що з нею трапилося. Трішки заспокоївшись, розповіла правоохоронцям, що до неї додому завітали дві молоді жінки на вигляд років 25-30 слов’янської зовнішності . Вони представилися працівниками пенсійного фонду, та повідомили, що принесли матеріальну допомогу в сумі 60 гривень як тій, що пережила голодомор. Пенсіонерка навіть і подумати не могла, що опинилася в обороті справжніх шахрайок. Та молодички діяли за відпрацьованою схемою. «Соцпрацівники» запропонували 100 гривневу купюру і коли старенька пішла шукати сдачу, запримітили місце схованки грошей. Доки одна відволікала увагу бабці, інша заволоділа грошима, що там знаходились. Коли ж добродійки пішли і жінка вирішила покласти докупи грошенята, виявила, що грошей й залишилось тільки тих злощасних 60 гривень. Натомість 1 000 гривень зникла , як зникли і псевдо працівниці. Нажаль, розхвильована стара жінка ані прикмет, ані імен жінок не запам’ятала.

Міліція вкотре закликає громадян не піддаватися на обман зловмисників, які не мають ні совісті, ні жалю, ні людської гідності. Бережіть себе та власне майно. Перевіряйте документи ,та не соромтесь з’ясовувати, чи насправді є у цій відповідній службі такий працівник. Одразу інформуйте міліцію, якщо ви стали потерпілим від дій шахраїв.


Автор: Лариса Майоршина, ст. інспектор ЗГ Кременчуцького МУ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 червня 2012, 11:27 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації