Вхід | Реєстрація

Продовження бенкету завершилося у райвідділі міліції

Продовження бенкету завершилося у райвідділі міліції

Днями, під час нічного патрулювання території міста Лубен, нарядом групи затримання Держаної служби охорони, у районі залізничного вокзалу, було помічено молодого хлопця біля дверей місцевого кафе. Оскільки о 2-ій ночі всі заклади були вже зачинені, поява молодика викликала підозру у правоохоронців.

Під’їхавши ближче, працівники ДСО побачили цікаву картину: хлопець напідпитку щосили намагався вибити пластикові вхідні двері та увійти до кафе. Нічна пора та зачинений заклад громадського харчування не зупинили захмелілого молодика. Бажання клієнта – закон. Двері відчинилися під тиском наполегливого розбишаки. Вибите скло, закривавлені руки, відчинені та знівечені двері стали результатом невдалого «проникнення».

Побачивши правоохоронців «клієнт» здивувався і вирішив дати волю ногам, але його швидко наздогнали.

Бунтівника, який чинив опір при затриманні, було доставлено до Лубенського райвідділу міліції для встановлення особи та з’ясування причин злочину. Порушником закону виявився 25-ти річний непрацюючий та раніше засуджений за крадіжку місцевий чоловік. Наразі проводиться дослідча перевірка, у ході якої з’ясовуються деталі злочину та вирішується питання про порушення відносно молодика кримінальної справи за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).
За нестерпне бажання «продовжити свято» у зачиненому кафе хлопцю загрожує штраф від 8500 до 17000 гривень або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.


Автор: Аліна Балагура, УДСО при УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2012, 14:48 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації