Вхід | Реєстрація

У Кременчуці обікрали готельний номер

У Кременчуці обікрали готельний номер

Нещодавно до Автозаводського райвідділу міліції Кременчука за допомогою звернулася місцева 32-річна мешканка. Жінка просила міліціонерів знайти особу, яка днем раніше скоїла крадіжку з її готельного номеру.

Під час розмови з правоохоронцями було з’ясовано, що жінка в своїй приватній квартирі надає населенню готельні послуги. Її черговий клієнт оплатив проживання на одну добу, отримав ключі від квартири, а у якості документа надав водійське посвідчення. Та вранці чоловік зник, прихопивши із собою телевізор та холодильник на суму близько 6 000 гривень.

Отримавши повідомлення, правоохоронці негайно розпочали пошуки крадія. Невдовзі працівники карного розшуку Кременчуцького міського управління міліції встановили особу підозрюваного та затримали його. Зловмисником виявився 32-річний непрацюючий, раніше судимий мешканець Карлівського району, який, до речі, взагалі не має відношення до пред’явлених ним водійських прав.

У Кременчуці крадій проживає у знайомих ще з лютого місяця поточного року. Міліціонерам затриманий пояснив, що недавно на вулиці знайшов водійські документи. На них була фотокартка чоловіка, дуже схожого на нього. Кримінальне минуле чоловіка одразу наштовхнуло його на думку, як можна «вигідно» скористатися даною знахідкою. Втілити план у життя зловмиснику вдалося досить легко. Обравши квартиру з гарною технікою, він домовився про найм із власницею, залишивши для гаранту «свої» документи. А рано-вранці, щоб ніхто не помітив, завантажив чуже майно до автомобіля і зник.
Та невдовзі міліціонери встановили не тільки крадія, а й недобросовісного власника магазину побутової техніки, який погодився взяти у зловмисника «товар» без супутніх документів.

Наразі спритнику доведеться відповідати перед Законом. Адже за скоєний злочин на нього чекає покарання згідно частини 2 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена повторно. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.


Автор: Лариса Майоршина, Кременчуцьке МУ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2012, 12:43 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації