Вхід | Реєстрація

Кременчужанин через інтернет торгував холодною зброєю

Кременчужанин через інтернет торгував холодною зброєю

Нещодавно працівниками карного розшуку Крюківського райвідділу міліції Кременчука був задокументований новий механізм незаконного збуту холодної зброї. На одному з сайті в мережі Інтернет було розміщено оголошення про продаж мисливської зброї.

Правоохоронці домовились про зустріч з 43-річним місцевим мешканцем. Зустріч відбулася за його місцем мешкання в центральній частині міста. Після проведення «оборудки», були розставлені всі крапки над «і». Працівники міліції повідомили продавцю про його незаконну діяльність, з чим чоловік повністю погодився. Мисливську зброю (ніж) було вилучено та направлено до науково- дослідного експертно-криміналістичного центру. За висновками експерта «проданий» ніж визнано холодною зброєю.

Відносно «продавця» вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 263 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді штрафу у розмірі до 50-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеження або позбавлення волі на строк до 3 –х років.


Автор: Лариса Майоршина, Кременчуцьке МУ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2012, 15:50 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації